Connect with us

Actualitate

Restricții prelungite cu încă 10 zile, pentru orașul Jibou și comunele Bănișor, Buciumi și Hereclean, dar și alte noi măsuri pentru comunele Șimleu Silvaniei, Vârșolț și Valcău de Jos

Planurile de măsuri suplimentare pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2, prelungite pentru încă 10 zile, pentru comunele Bănișor, Buciumi, Jibou și Herecelean, precum și alte trei hotărâri privind noile planuri de măsuri pentru localitățile Șimleu Silvaniei, Vârșolț și Valcău de Jos

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit sâmbătă, pentru a aproba instituirea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV- 2, în funcție de incidența cazurilor înregistrate în ultimele 14 zile, la nivelul unităților administrativ teritoriale.

Astfel, s-a constatat depășirea incidenței de 7,5 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori în orașul Jibou și in comunele Bănișor, Buciumi și Hereclean. Aici, circulația persoanelor va fi interzisă între orele 20:00 și 05:00, pe durata întregii săptămâni.

Totodată, este obligatorie purtarea măștii de protecție atât în interior, cât și în exterior. Restricțiile vor rămâne în vigoare, până când incidența va scădea sub 7 cazuri la mia de locuitori.

În cadrul ședinței, Comitetul Judeţean de Urgenţă Sălaj, a mai constatat că în Șimleu Silvaniei, Vârșolț și Valcău de Jos, a aprobat, trei hotărâri privind noile planuri de măsuri.

De asemenea, CJSU Sălaj a adoptat Hotărârea 197 privind incidențele la nivelul unităților administrativ teritoriale în funcţie de care se aplică măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe durata stării de alertă.

Textul integral al hotărârilor şi planurilor de măsuri poate fi consultat aici:

Hotărâre Șimleu Silvaniei:

Hotărâre Vârșolț:

Hotărâre Valcău de Jos:

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate