Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, victorie în cinci seturi la Baia Mare

Echipa antrenată de Marius Lazăr şi Andrei Păun a avut parte de primul meci mai dificil în acest sezon, în deplasare la Explorări Baia Mare. A fost un meci mai echilibrat decât se aşteptau zălăuanii, dar în cele din urmă, vicecampioana României a reuşit să se impună în cinci seturi


După două victorii uşoare, SCM Zalău a avut parte de primul meci ceva mai dificil, în deplasare la Ştiinţa Explorări Baia Mare, echipă ce în prima etapă a “smuls” un punct în confruntarea cu Dinamo Bucureşti, echipă ce luptă pentru titlul naţional.

Cu toate acestea, zălăuanii aveau un moral bun şi coroborat cu dorinţa de a lupta din nou pentru medalii şi în acest sezon, elevii lui Marius Lazăr au început bine jocul de la Baia Mare şi s-au instalat rapid la conducere, dar băimărenii au revenit uşor-uşor şi au egalat la 7. Mai mult, gazdele au şi preluat conducerea, având 10 – 8 sau 11 – 9, înainte ca Zalăul să egaleze la 12. Cele două echipe au mers cap la cap până spre finalul setului, set ce avea să fie câştigat de SCM Zalău, după 27 de minute de joc, scor 28 – 26.

Şi în setul al doilea, zălăuanii au început mai bine şi chiar au condus cu 9 – 6, după care a urmat o decădere inexplicabilă, în care nimic nu le-a mai ieşit băieţilor de sub Meseş, setul fiind câştigat de Baia Mare, scor 25 – 20.

A urmat setul 3, în care cele două echipe au alternat la conducere, fiind un set foarte echilibrat, asemănător cu primul, însă, de această dată, Ştiinţa Explorări a jucat mai exact, iar băieţii pregătiţi de Marius Lazăr nu au avut niciun răspuns, cedând şi acest set…

A urmat setul patru, în care zălăuanii s-au adunat şi nu au mai dat nicio şansă adversarului, la fel cum s-a întâmplat şi în setul decisiv.

Astfel, pentru SCM Zalău este a treia victorie din tot atâtea posibile, cu menţiunea că în acest joc, zălăuanii au pierdut un punct.

În acest joc, cel mai bun jucător de la SCM Zalău a fost Rareş Bălean, autor a 22 de puncte.

Explorări Baia Mare – SCM Zalău 2 – 3 (-26, 20, 16, -22, -13)

SCM Zalău: Aleksandar Minic, Andrei Mihalescu, Cristian Palacios, Rareș Bălean, Volodymyr Kovalchuk, Mihai Coasă și Bruno Bello Ruivo – libero. Rezerve: Tudor Balu, Liviu Râpeanu, Cristian Porumb, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Stojan Iliev și Mihail Mărgineau. Antrenori: Marius Lazăr (principal) şi Andrei Păun (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1