Connect with us

JUNIORI

Juniorii şi cadeţii au revenit la fileu

CSS Zalău, Academia de Volei “Lazăr Marius” şi ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei sunt echipele care reprezintă judeţul în competiţiile juvenile de volei şi în acest sezon


După un sezon plin de încercări, dar totodată plin de reuşite pentru voleiul juvenil sălăjean, cadeţii şi juniorii au revenit la fileu începând de la începutul acestei luni. Primii care au intrat pe parchet au fost juniorii, categorie de vârstă la care Sălajul are trei echipe. CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius” în campionatul masculin, în timp ce ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei reprezintă judeţul în campionatul feminin. CSS Zalău a avut parte de un debut perfect. Cu un nou antrenor, în persoana lui Bogdan Nicolae, zălăuanii au făcut un meci perfect cu LPS Bihorul Oradea, reuşind să se impună cu 3 – 0. Din păcate, Academia de Volei “Lazăr Marius” a pierdut cu 3 – 0 meciul disputat cu  LPS Bistriţa. În prima etapă, LAPI Dej a stat. Aflate într-o serie cu CSS 2 Baia Mare, LPS Cluj-Napoca şi CSS Sighetu Marmaţiei, fetele de la ACS Silvania Sport au avut parte de un debut nefericit, fiind învinse de băimărence.La finele săptămânii trecute a avut loc şi etapa a II-a din Campionatul Naţional de Juniori, etapă ce a programat derby-ul judeţean dintre Academia de Volei “Lazăr Marius” şi CSS Zalău. Băieţii lui Bogdan Nicolae au ieşit din nou învingători, astfel că după două etape bifează punctaj maxim. În celălalt meci, LAPI Dej a trecut cu 3 – 0 de LPS Bistriţa.Fetele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au fost învinse în etapa secundă de CSS Sighetu Marmaţiei.Au revenit la fileu şi cadeţii, categorie de vârstă la care sunt înscrise CSS Zalău (băieţi) şi ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei (fete). Ambele echipe au debutat cu victorie. La CSS, şi la această categorie de vârstă, antrenor este Bogdan Nicolae, echipa sa reuşind o victorie în trei seturi cu CSS “Avram Iancu” Ştei. Tot cu 3 – 0 s-a impus şi ACS Silvani Sport Şimleu Silvaniei, în faţa celor de la CSM Power Volley Baia Mare. De menţionat este faptul că pentru acest sezon s-a revenit la sistemul clasic de desfăşurare al competiţiei.

CSS Zalău vrea să reînvie voleiul feminin la Zalău

La CSS Zalău se încearcă reînvierea voleiului feminin juvenil, această ramură lipsind din municipiu de aproape 10 ani. Bogdan Nicolae şi Dan Onuţe încearcă să pună bazele unor grupe de copii, născuţi între 2010 – 2013, în ceea ce priveşte fetele. Se fac selecţii şi pentru băieţii născuţi în anii 2010 – 2011.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI