Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău începe un nou campionat în Divizia A2. PROGRAMUL primului turneu

Gruparea condusă de Gabriel Terheş s-a înscris şi pentru noua ediţie de campionat care începe în acest final de săptămână. Formaţia zălăuană abordează noul sezon cu un lot tânăr, reuşind să legitimeze nu mai puţin de 11 juniori în urma protocoalelor de colaborare cu CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius”

Volei Club Zalău se află la startul sezonului 2021 – 2022 din Divizia A2, care începe în acest final de săptămână. Gruparea condusă de Gabriel Terheş va evolua în Seria Vest, care are în componenţă doar patru echipe, dintre care două din Arad.

Tot patru echipe s-au înscris şi în Seria Est, astfel că Federaţia a stabilit ca în fiecare serie să joace câte patru turnee, în organizarea fiecărei echipe, urmând ca fiecare gruparea să bifeze în total 12 meciuri. Primul turneu din Seria Vest are loc de vineri până duminică, în organizarea celor de la ProVolei Arad. Zălăuanii vor juca vineri cu CS Westar Arad, sâmbătă vor întâlni pe ProVolei Arad, iar duminică se vor duela cu CS Oţelul Roşu.

Noul sezon este abordat de Volei Club Zalău cu un lot tânăr, după ce a reuşit să legimiteze nu mai puţin de 11 juniori, în urma unor protocoale de colaborare cu CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius”. Au mai fost legitimaţi doi jucători tineri, care în acest an au terminat junioratul la CSS Zalău.

Volei Club Zalău activează în liga secundă din 2015, iar cea mai bună performanţă pe care atins-o a fost calificarea de două ori la turneul de promovare. Ultima dată, sălăjenii nu au participat la acest turneu din motive financiare.

În Seria Vest au fost repartizate echipele Pro Volei Arad, Westar Arad, ACS Volei Club 2015 Zalău și CS Oțelul Roșu, în timp ce Seria Est le are în componenţă pe Știința Bacău, Academia de Volei Tomis Constanța, CSM Râmnicu-Sărat și CSM Suceava.

Programul primului turneu din Seria Vest (Arad):

Azi, ora 16.00: CS Pro Volei Arad – CS Oțelu Roșu

Ora 18.00: CS Westar Arad – ACS Volei Club 2015 Zalău

Sâmbătă, ora 10.00: CS Pro Volei Arad – ACS Volei Club 2015 Zalău

Ora 12.00: CS Oțelu Roșu – CS Westar Arad

Duminică, ora 10.00: ACS Volei Club 2015 Zalău – CS Oțelu Roșu

Ora 12.00: CS Pro Volei Arad – CS Westar Arad

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2