Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu întâlneşte revelaţia seriei. Someşul Dej vine sub Măgură după cinci victorii la rând!

În ultima etapă a turului, gruparea de sub Măgură are parte de un meci dificil în compania celor de la Someşul Dej. Şimleuanii primesc vizita unei echipe de pe podium, care vine după cinci victorii consecutiv, dar cu toate acestea, elevii lui Dacian Nastai vor să câştige pentru a rămâne cu şanse reale la calificarea în play-off-ul Seriei a X-a

Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul “Măgura” din Şimleu: Sportul Şimleu – Someşul Dej

Turul din Seria a X-a a Ligii a III-a se încheie cu un meci dificil pentru Sportul Şimleu care va juca sâmbătă, pe teren propriu cu  relevaţia seriei. Gruparea antrenată de Dacian Nastai primeşte vizita celor de la Someşul Dej, o echipă aflată în mare formă, care vine sub Măgură cu moral bun, după cinci victorii consecutive. Someşul Dej a învins în etapa trecută pe SCM Zalău şi după această victorie a urcat pe podium. De cealaltă parte, Sportul Şimleu se află pe locul 7, însă  şimleuanii vor să îşi îmbunătăţească situaţia din clasament, iar în etapele următoare să se apropie de locurile de play-off.

Partida dintre Sportul Şimleu şi Someşul Dej are loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul “Măgura”. Sportul este echipa care încă nu a pierdut pe teren propriu în Liga a III-a de când a promovat la acest nivel şi speră să îşi păstreze invincibilitatea chiar şi după duelul cu Someşul Dej. În sezonul trecut, Sportul a câştigat ambele meciuri cu Someşul Dej,  cu scorul de 3 – 2.

“În meciurile de acasă am greşit mai puţin şi am obţinut rezultate bune. Sper ca şi sâmbătă să scoatem un rezultat pozitiv, dar în primul rând să nu greşim şi să nu primim goluri pe greşeli indiviuale. Întâlnim o echipă bună, care are un lot valoros şi un moral excelent, după cele cinci victorii consecutive, dar niciun meci nu seamănă cu altul”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Pentru Sportul Şimleu urmează două partide pe teren propriu cu Someşul Dej şi Luceafărul Oradea, meciuri din care elevii lui Dacian Nastai îşi propun să obţină maxim de puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL