Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău termină turul cu un meci în compania celei mai slabe echipe din serie

Gruparea de sub Meseş are parte de un meci uşor în etapa a IX-a, urmând să primească vizita celor de la Luceafărul Oradea. SCM Zalău se duelează cu cea mai slabă echipă din serie, care în opt etape nu a câştigat niciun meci. O victorie a zălăuanilor este la ordinea zilei, iar SCM Zalău nici nu se gândeşte la altă variantă

Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – Luceafărul Oradea

Săptămână agitată la SCM Zalău, care după ce a pierdut cu Someşul Dej a căzut pe locul 6, motiv pentru care conducerea a decis să schimbe antrenorul. George Zima a plecat de la echipă în cursul zilei de marţi, însă la nici 24 de ore s-a găsit înlocuitor, pe Dorin Toma, care preia echipa din mers şi vrea să o ducă în play-off, iar mai apoi la barajul pentru Liga a II-a.

SCM Zalău nu are timp de pierdut, deoarece campionatul se află în plină desfăşurare, iar formaţia zălăuană trebuie să facă tot posibilul pentru a reveni în primele patru locuri. O bună oportunitate va fi sâmbătă, când sub Meseş vine Luceafărul Oradea, cea mai slabă echipă din Seria a X-a. La prima vedere, SCM Zalău va avea un meci uşor, în care victoria este la ordinea zilei. Cu un succes, gruparea de sub Meseş ar putea urca pe locul 4, dacă CFR Cluj II şi CAO Oradea se vor încurca în meciurile pe care le vor disputa în faţa primelor două clasate.

Adversara Zalăului – Luceafărul Oradea – este o echipă tânără, care a rămas cam la nivelul din sezonul trecut, când s-a clasat pe ultimul loc şi s-a salvat de la retrogradare la barajul cu Rapid Jibou. Bihorenii sunt pe ultimul loc şi în momentul de faţă, cu un singur punct acumulat în chiar prima etapă, cu Sportul Şimleu.

Partida dintre SCM Zalău şi Luceafărul Oradea are loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal.

Pentru SCM Zalău urmează un program bun în perioada următoare, urmând să joace trei meciuri pe teren propriu. Formaţia zălăuană va juca în ultima etapă a turului, sâmbătă, cu Luceafărul Oradea, urmând ca în prima etapă a returului să primească vizita celor de la Progresul Şomcuta Mare. Şi în etapa a II-a din retur, SCM Zalău joacă tot pe teren propriu cu CSM Satu Mare. Practic, gruparea de sub Meseş întâlneşte ultimele trei clasate, iar cum toate meciurile au loc la Zalău, obiectivul este 9 puncte, prin care echipa poate reveni în primele locuri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL