Connect with us

DIVIZIA A1

Reîntâlnire cu fostul antrenor. SCM Zalău se deplasează la Explorări Baia Mare

În etapa a III-a, SCM Zalău se duelează cu Explorări Baia Mare, în staff-ul căreia se află Sorin Pop, tehnicianul care din primul sezon a obţinut medalia de argint la SCM Zalău. Se anunţă un meci mult mai dificil decât cele din primele două etape, însă formaţia zălăuană este favorită certă să câştige şi la Baia Mare

Sâmbătă, ora 12.00, Sala “Lascăr Pană” din Baia Mare: Explorări Baia Mare – SCM Zalău

SCM Zalău are un start perfect de campionat, după ce din partidele cu CSU Vest Timişoara şi Rapid Bucureşti a scos maxim de puncte şi ambele jocuri le-a câştigat cu 3 – 0. Vicecampioana României se pregăteşte pentru a treia victorie consecutivă, însă pare să aibă un meci mai difici în etapa a III-a, în care va juca în deplasare la Explorări Baia Mare.

Gruparea de sub Meseş va juca la Baia Mare, echipă în staff-ul căreia se află Sorin Pop, antrenorul care din primul sezon a cucerit medalia de argint cu SCM Zalău, dar în vară a preferat să revină la Explorări, tot ca şi secund a lui Marius Botea.

Odată cu revenirea lui Sorin Pop, Explorări şi-a întărit stafful tehnic, dar în vară şi-a întărit şi lotul, astfel că a transferat câţiva voleibalişti străini. La Baia Mare s-a transferat şi Mihai Tarţa, care în sezonul trecut a jucat în tricoul Zalăului.

Maramureşenii erau cât pe ce să producă surpriza în prima etapă, în partida cu Dinamo, reuşind în cele din urmă să obţină un punct în faţa unei candidate la titlu. În etapa a II-a, Explorări s-a deplasat la Steaua, unde a pierdut cu 3 – 0, însă pe teren propriu, formaţia antrenată de Marius Botea este o “nucă tare.

Partida cu Explorări are loc sâmbătă, de la ora 12.00, la Baia Mare. Cele două grupări s-au întâlnit de două ori în meciurile de pregătire, ambele jocuri fiind câştigate de SCM Zalău.

După partida de la Baia Mare, pentru SCM Zalău va urma primul derby al campionatului cu Dinamo Bucureşti.

“Explorări Baia Mare este o echipă care joacă foarte bine acasă ca dovadă că în prima etapă a obţinut un punct cu Dinamo, dar a fost aproape să câştige meciul. Este o deplasare grea, de unde trebui să obţinem cât mai multe puncte. Este un meci în care suntem favoriţi, dar trebuie să fim extrem de serioşi şi să jucăm foarte  bine ca să ne întoarcem cu toate punctele. Explorări este o echipă care are doi antrenori foarte buni şi va fi un meci deschis”, ne-a declarat managerul de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1