Connect with us

Social

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după moartea suspectă a femeii de 41 de ani din Zalău

Zălăuanca fusese diagnosticată cu COVID-19, iar starea ei de sănătate s-ar fi agravat în cursul zilei de ieri. Aseară, femeia a murit acasă, într-un apartament de pe Bulevardul Mihai Viteazul

Miercuri seara, o femeie de doar 41 de ani a decedat în locuinţa de pe Bulevardul Mihai Viteazul, acolo unde locuia alături de părinţii ei. Zălăuanca s-ar fi simţit rău în ultimele zile. Ea era confirmată cu COVID-19. Ieri dimineaţa, ambulanţa ar fi venit la apartamentul femei, dar aceasta ar fi refuzat transportul la spital.

Spre seară, când mama sa a sunat din nou la 112, un echipaj de la ambulanţă a ajuns la faţa locului. Din păcate, era prea târziu, deoarece persoana decedase. Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

“Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță cu privire la faptul că femei a decedat la domiciliul său, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, din cadrul Poliției Municipiului Zalău, care a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a menţionat Ioana Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a survenit decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social