Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou merge “ceas” şi la juniori

La fel ca şi seniorii şi juniorii au un parcurs perfect în acest început de campionat, în care au câştigat toate cele cinci meciuri. Gruparea de pe Someş a câştigat la scor în ultima etapă cu AS Cosniciu şi se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Sportul Şimleu

Rapid Jibou merge “ceas”, atât la seniori, cât şi la juniori. Dacă echipa de seniori s-a instalat în fotoliul de lider şi câştigă toate meciurile la scor, şi juniorii o duc bine, având maxim de puncte.

Gruparea de pe Someş a câştigat toate cele cinci meciuri, iar în ultima etapă a trecut cu 5 – 0 de AS Cosniciu.Mihai Donci a reuşit “dubla” în primele opt minute, după care în repriza secundă, Patrick Cozma a reuşit să înscrie şi el două goluri, iar tabela a fost închisă de Denis Modi.

După acest succes, Rapid Jibou se află pe locul  2, la egalitate de puncte cu liderul Sportul Şimleu.

Gruparea de sub Măgură a trecut tot cu 5 – 0 de Someşul Someş-Odorhei. Prima repriză a fost mai echilibrată, dar în partea secundă, Sporul a fost net superioară. Raul Baciu a deschis scorul, după care Alex Crişan şi-a arătat clasa şi a marcat o triplă, în timp ce pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele şi Vasile Mona.

Victorii pe linie are şi CS Barcău Nuşfalău, care a bifat a patra victorie la rând. Fosta campioană a trecut de Sportul II Şimleu, pe terenul căreia a marcat de 10 ori.

Joc spectaculos între Ardealul Crişeni şi AS FC Chieşd, încheiat la egalitate, scor 3 – 3. Gazdele au condus cu 2 – 0, după reuşitele lui Bogdan Negru, dar Chieşdul a întors scorul şi a fost în avantaj în minutul 47. Până la urmă, Raul Toth a egalat, iar Ardealul Crişeni a obţinut un punct.

Prima victorie pentru juniorii de la Rapid Zimbor, care s-au impus fără mari emoţii pe terenul celor de la ACS Bănişor-Peceiu. Rapid Zimbor a câştigat cu 4 – 1, iar în evidenţă a ieşit Mihai Fărcaş, care a reuşit o triplă.  În etapa a VI-a, Luceafărul Bălan a stat şi se află pe locul 5.

De remarcat că Sportul Şimleu are cel mai bun atac din campionat, marcând 43 de goluri, în timp ce cea mai bună defensivă este a celor de la Rapid Jibou, cu un singur gol primit.

Rezultatele şi marcatorii din această etapă, cât şi clasamentul la juniorii A1, în ediţia tipărită a ziarului

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL