Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău dă afară mai mulţi jucători!

Parcursul modest de până acum va avea repercusiuni şi asupra unor jucători, cei care nu au confirmat, urmând ca în perioada următoare, conducerea să renunţe la câţiva fotbalişti. “În perioada imediat următoare, ne vom despărţit de 2 – 3 jucători”, a anunţat managerul Marius Paşca

SCM Zalău a avut un parcurs slab în primele opt etape, în care a înregistrat patru înfrângeri. Rezultatele modeste de până acum au dus la schimbarea antrenorului George Zima cu băimăreanul Dorin Toma, însă conducerea consideră că şi unii jucători sunt vinovaţi de ce s-a întâmplat până acum. În cadrul conferinţei de presă de miercuri, managerul Marius Paşca a anunţat că în perioada următoare, clubul va renunţa la serviciile unor jucători care nu au confirmat până acum.

În perioada imediat următoare, ne vom despărţit de 2 – 3 jucători şi sper să ajungem la un numitor comun cu ei. Dacă este să facem o radiografie a tot ce s-a întâmplat în cele 8 etape, plus meciurile de Cupă, unde am avut ca şi obiectiv aducerea unei echipe de Liga a II-a, nu a fost doar antrenorul de vină, iar parte de vină au şi jucătorii. În perioada următoare vom discuta şi problemele legate de lot cu Dorin“, a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL