Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici revine pe bancă

Tehnicianul şi-a ispăşit cele patru etape de suspendare, iar duminică, la partida de la Bucureşti, îşi va putea conduce echipa de pe banca tehnică

După finala mică a Cupei României, Gheorghe Tadici a primit o suspendare record din partea Federaţiei Române de Handbal ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la adresa propriilor jucătoare. La sesizarea preşedintelui Alexandru Dedu, Comisia de Disciplină l-a suspendat pe antrenor pentru opt etape, astfel că tehnicianul nu mai putea să îşi conducă echipa de pe margine în acest an!

Antrenorul şi-a căutat dreptatea la Comsia de Apel, care a redus suspendarea la patru etape, dar a menţinut amenda de 1.000 de lei.

Astfel, Gheorghe Tadici a fost în tribune la meciurile cu CSM Slatina, Dacia Mioveni, SCM Craiova şi Minaur Baia Mare, urmând să revină pe bancă din etapa a VI-a, la partida pe care HC Zalău o va susţine duminică, în deplasare la Ştiinţa Bucureşti.

Voi fi din nou pe bancă, însă nu eu intru în teren ca să joc şi nu eu arunc la poartă. Sigur că avantajul este că voi comunica cu jucătoarele de aproape”, spune Tadici.

Chiar şi fără Gheorghe Tadici pe bancă, HC Zalău s-a descurcat  destul de bine în ultimele patru etape, reuşind să adune 7 puncte. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL