Connect with us

Social

VIDEO – A murit Aurel, cunoscutul bodyguard din anii ’90. Cadavrul bărbatului de 51 de ani a fost descoperit într-o garsonieră din Zalău

Poliția spune că bărbatul a decedat de aproximativ trei săptămâni, dar cadavrul a fost descoperit doar aseară într-un imobil din cartierul Dumbrava, în apropiere de Liceul Tehnologic “Voievodul Gelu”

Cine din Zalău nu l-a cunoscut pe Aurel, pe Aurel Bâţ (n. 24 iunie 1970)? Mai ales generaţiile de tineri din anii ’90 şi chiar 2000. Un tânăr curajos, zvelt şi puternic cât un urs. Practicase culturism şi ani la rând a fost bodyguard în mai multe discoteci şi cluburi din municipiu. Privirea sa tăioasă te îngrozea, iar cei care nu îl ştiau îl considerau o adevărată spaimă a Zalăului şi nu numai.

Povestea vieţii a fost una zbuciumată

În realitate, însă, marele Aurel era o fiinţă mai delicată, era un suflet bun. Dacă erai tovarăşu’ lui, făcea totul pentru tine. Şi, cei care chiar i-au ştiut povestea vieţii l-au înţeles.

A rămas aproape singur încă de mic, deoarece părinţii săi au divorţat. Mama era casnică, iar tatăl – un cunoscut medic veterinar în judeţul Bihor, de unde îşi avea rădăcinile – s-a căsătorit din nou. Astfel, Aurel a fost crescut doar de bunica sa, într-o casă din cartierul Brădet din Zalău.

Niciodată nu se dădea la o parte când era vorba de muncă. I-a plăcut mult, însă, viaţa. Din păcate, o viaţă mult prea singuratică. A fost şi însurat, dar căsătoria nu a funcţionat şi Aurel a redevenit acel lup singuratic. A mai avut şi câteva relaţii, dar nu a fost să fie.

La un moment dat a decis să îşi găsească rostul în afara graniţelor. A fost bodyguard la cluburi din Ungaria. Acum vreo 7 – 8 ani, Aurel şi-a schimbat stilul de viaţă. A ajuns în Anglia, acolo unde muncea toată ziua în agricultură, la o seră.

A început să facă bani. În Marea Britanie avea maşină, iar la Zalău îşi cumpărase două garsoniere. El care ani la rând, după ce murise bunica sa, a rămas pe străzi şi stătea pe la prieteni sau în închirie… Acum era mai împlinit.

Prietenii spun că acum câteva luni a mers la mama sa, care acum locuieşte în Bihor. De data aceasta, era mândru, era mândru că s-a realizat şi el. Din păcate, mama sa s-a stins din viaţă, iar acest lucru l-a durut mult.

“Mama sa era singurul refugiu al său. Până la urmă a fost un om bun. Am avut o relaţie de vreo doi ani cu el. Acum câţiva ani, când era în Anglia, m-a tot rugat să merg cu el acolo. Dacă mergeam, cred că destinul său nu mai era acesta…”, spune Laura – fosta sa iubită, cu durere în suflet.

Şi vecinii săi din garsoniera situată în apropiere de Liceul Tehnologic “Voievodul Gelu” spun că Aurel era un om bun şi sărea în ajutorul oamenilor, mai ales după ce s-a realizat din punct de vedere material.

Cadavrul său, descoperit într-o garsonieră din cartierul Dumbrava

Miercuri seara, aceştia au rămas îngroziţi în momentul în care echipajele de intervenţie de la pompieri şi poliţie au ajuns în faţa aleii din faţa blocului. Aurel fusese găsit mort în pat, în garsoniera sa. Poliţia spune că bărbatul decedase de aproape trei săptămâni!? Vezi AICI amănute despre intervenţia oamenilor legii.

Aici se pot pune şi unele semne de întrebare? Cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva? Vecinii spun că îl credeau la muncă în Anglia. Doar un prieten, căruia acum câteva săptămâni i-a spus că nu se simte prea bine şi că îi trebuie ceva medicamente… De atunci, Aurel nu a mai răspuns nici la telefon, dar nici în momentele în care a fost căutat la domiciliu…

Şi colegii săi din Anglia sunt şocaţi şi nu le vine să creadă. Aurel nu mai e…

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social