Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău, înfrângere la limită în primul meci din Liga Elitelor U15

Formaţia antrenată de Dan Lucaciu a condus în deplasarea de la Gloria Tăuţii-Măgherăuş, însă în final a pierdut cu 2 – 1, după ce a evoluat în inferioritate numerică. Campioana Sălajului a trimis în teren mai mulţi juniori din 2008 şi 2009, faţă de echipa din Maramureş care a aliniat un lot format doar cu jucători născuţi în 2007


Calificată în Liga Elitelor U15, după o victorie în finala cu SCM Zalău, Viitorul Zalău a şi debutat în faza regională organizată de FRF. Duminică, campioana Sălajului a jucat în deplasare la Gloria Tăuţii-Măgherăuş, campioana din Maramureş, în faţa căreia a condus cu 1 – 0. Zălăuanii au deschis scorul prin Tudor Iov, dar gazdele au egalat dintr-un penalty, după un henţ pe linia porţii. La faza respectivă, Nicolas Neaga a fost eliminat, astfel că gruparea sălajeană a jucat în inferioritate până la final.

Omul în plus şi-a spus cuvântul, dar şi faptul că echipa din Maramureş a jucat doar cu juniori din 2007, pe când Viitorul a avut în teren mai mulţi juniori din 2008 şi 2009. Pe final, gazdele au marcat golul victoriei şi s-au impus cu 2 – 1.

“Vârsta şi-a spus cuvântul. Una este să joci cu toţi juniorii din 2007 şi alta este să ai doar trei copii din 2007, iar restul din 2008 şi 2009. Forţa şi-a spus cuvântul, dar cu toate acestea am făcut un meci foarte bun. Jucătorii au dat dovadă de ambiţie şi dăruire. Chiar ne-am comportat bine şi sunt mulţumit de jucători, având în vedere acestă situaţie”, ne-a declarat antrenorul Dan Lucaciu.


Viitorul Zalău face parte din Seria a XVI-a,alături de Gloria Tăuții-Măgherăuş, Primavera Satu Mare, LPS Bihorul Oradea şi LPS Satu Mare.
În celălalt meci din prima etapă, LPS Bihorul Oradea s-a impus cu 4 – 2 pe terenul celor de la Primavera Satu Mare.
În următoarea etapă, Viitorul Zalău va sta, urmând să susţină următorul joc pe 31 octombrie, pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea.

La finalul celor 10 etape prima clasată din serie se califică în faza sferturilor de finală. În acest an se vor mai juca şase etape, urmând ca ultimele trei runde să aibă loc în martie 2022.

Gloria Tăuţii-Măgherăuş – Viitorul Zalău 2 – 1 (0 – 1)
Pentru Viitorul a marcat: Tudor Iov

Viitorul: Egri Robert, Nicolas Neaga, Alex Varga, Antonio Pojar, Mihai Pecea, Tudor Iov, Matei Brisc, Darius Bob, Dragoş Indrieş, Răzvan Sabău şi Luca Frenţiu. Au mai intrat: Eduard Zaharie, Raul Cristea şi Bogdan Morar

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL