Connect with us

Social

CUTREMURĂTOR. O femeie din Sălaj de doar 41 de ani – confirmată cu COVID-19 – a murit pentru că ar fi REFUZAT ajutorul medicilor

Diagnosticată cu COVID-19 încă de sâmbătă, o femeie din municipiul Zalău ar fi refuzat internarea. În această seară, ea a decedat în apartamentul unde locuia alături de părinţi, undeva pe Bulevardul Mihai Viteazul

Durere fără margini la Zalău. O mamă îşi plânge acum fiica decedată prematur, la doar 41 de ani. O fiică ce nu ar fi acuzat probleme grave de sănătate niciodată.

De ceva timp încoace, însă, ea ar fi răcit şi starea de sănătate a fost mai şubredă. Sâmbătă, pe data de 16 octombrie, zălăuanca a fost confirmată cu COVID-19. Din raţiuni pe care nu le putem desluşi, femeia a refuzat internarea şi să meargă la spital.

Acest lucru este confirmat şi în actele medicale pe care le-a întocmit personalul medical de pe ambulanţă, unde scrie negru pe alb că “familia declară că persoana a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, dar a refuzat internarea”.

Starea de sănătate a femeii a fost proastă, iar în cursul dimineţii de azi, 20 octombrie, mama ei a sunat la ambulanţă. Din păcate, fiica a refuzat din nou ajutorul medicilor.

Cum starea de sănătate s-a agravat de la o oră la alta, mama femeii a sunat din nou disperată la ambulanţă. Undeva în jurul orei 18.00, o ambulanţă a ajuns la imobilul situat în apropiere de Uz Casnic. Era în zadar, deoarece echipajul medical ajuns până la urmă în apartament nu a mai putut face nimic pentru salvarea pacientei. Femeia de doar 41 de ani era decedată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social