Connect with us

Social

FOTO&VIDEO – Descoperire macabră într-un bloc din municipiul Zalău

În această seară, un bărbat de doar 51 de ani a fost descoperit fără suflare în locuinţa sa din Cartierul Dumbrava. Oamenii legii spun că persoana ar fi decedat de aproximativ două săptămâni!?

Locatarii unui bloc din Cartierul Dumbrava situat în municipiu au fost îngroziţi în această seară, când în faţa imobilului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie de la pompieri, poliţie, ambulanţă şi poliţie locală. Oamenii legii fuseseră solicitaţi să intervină la un apartament situat la ultimul etaj, acolo unde un locatar nu ar mai fi văzut de zile bune…

În momentul în care au spart uşa apartamentului, pompierii militari au descoperit cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacție. Corpul neînsufleţit se afla în pat, iar oamenii legii spun că bărbatul ar fi murit de mai bine de două săptămâni!?

Vecinii sunt uluiţi şi întristaţi, deoarece nea Aurel era un om bun şi care ajuta pe toată lumea.

“Ani mulţi, nea’ Aurel a lucrat în străinătate. Acum locuia singur într-un apartament de la etajul patru. Era un om mare şi gras. Era un om bun, care ajuta pe toată lumea. Şi copilului mei îi tot oferea dulciuri”, spune cu durere un vecin.

Locatarii imobilului spun că nu l-au mai văzut pe bărbat de vreo trei săptămâni şi ar fi crezut că Aurel ar fi fost plecat pe undeva, mai ales dacă el a fost şi mult timp plecat peste graniţe…

Un prieten de-al său a sunat la 112, după ce bărbatul de 51 de ani nu mai răspundea la telefonul de zile bune, iar în momentul în care a încercat să îl viziteze, acesta nu dăduse niciun semn.

La faţa locului a ajuns şi o echipă de criminalişti, care au început cercetările. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML). Mai apoi, va fi stabilită cu exactitate şi cauza decesului.

“Astăzi, 20 octombrie, la ora 18:35, un bărbat a sesizat poliția, prin apel 112, cu privire la faptul că, este posibil ca un prieten de-al său să fie decedat în apartamenul situat în municipiul Zalău. Bărbatul care a făcut sesizarea a relatat faptul că nu a reușit să-și contacteze telefonic prietenul de aproximativ 3 săptămâni. La fața locului s-a deplasat, atât poliția, cât și pompierii, care au pătruns în apartamentul, situat în cartierul Dumbrava. Din păcate, bărbatul, de 51 de ani, a fost găsit decedat. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la ucidere din culpă, iar cauza decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat Ioana Rus – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social