Connect with us

FOTBAL

Dorin Toma, noul antrenor de la SCM Zalău. ”Vin într-un moment neplăcut, dar sper să ne atingem obiectivul”

La o zi după despărțirea de George Zima, SCM Zalău a şi găsit înlocuitor. Noul antrenor al formaţiei zălăuane este Dorin Toma, care în acest sezon a antrenat în Liga a II-a, la Poli Timişoara. Ani la rând, tehnicianul din Baia Mare a pregătit echipe din Maramureş, pe FC Baia Mare, Minaur Baia Mare şi Viitorul Ulmeni, atât în Liga a III-a, cât şi în Liga a II-a

SCM Zalău are antrenor. La doar o zi după despărţirea de George Zima, conducerea a şi găsit înlocuitor şi a bătut palma cu Dorin Toma, tehnicianul din Baia Mare, care în acest sezon a antrenat în Liga a II-a, la Poli Timişoara.

Ani la rând, Dorin Toma a antrenat la echipe din Maramureş şi a pregătit-o pe FC Baia Mare, în Liga a III-a, dar şi în Liga a II-a, acum vreo 5 ani. Tehnicianul a mai fost pe banca celor de la Viitorul Ulmeni şi Minaur Baia Mare, fiind advesarul Zalăului în sezonul trecut, în lupta pentru primele locuri din Seria a X-a.

Într-o perioadă relativ scurtă, ţinând cont că ne aflăm la mijloc de săptămână, iar sâmbătă avem meci, ne-am mobilizat şi am ajuns la un numitor comun cu Dorin Toma în ce priveşte colaborarea, care se va întinde până la final de sezon. Obiectivele rămân cele declarate, calificarea în play-off, iar apoi încercăm să reedităm performanţa de anul trecut şi să jucăm barajul de promovare. Aveam nevoie de un antrenor cu experienţă, care ştie ce este performanţa. A primat faptul că oriunde a fost Dorin a avut rezultate. A promovat în Liga a II-a cu Baia Mare, iar în fiecare sezon s-a luptat la primele locuri în Liga a III-a.Faptul că în acest an a antrenat şi în Liga a II-a la Poli Timişoara, m-a determinat să-l prezint factorilor de decizie din club pe Dorin Toma. Este un moment dificil, dar antrenorul are capacitatea să redreseze situaţia, împreună cu noi şi cu jucătorii”, a declarat managerul Marius Paşca.

Dorin Toma a fost prezentat oficial miercuri în cadrul unei conferinţe de presă, urmând să debuteze pe banca SCM-ului la partida de sâmbătă, cu Luceafărul Oradea.

Mulţumesc celor din conducerea clubului şi lui Marius Paşca că s-au gândit la mine. Eram liber de contract după despărţirea de Poli Timişoara. Este prima dată când iau un proiect din mers, tot timpul am început eu campania de la început de sezon. Pentru mine este un nou pas şi îmi doresc foarte mult să îmi îndeplinesc obiectivele. Este greu, fiindcă vin într-un moment neplăcut, dar îmi doresc să reuşesc cu ajutorul staff-ului şi al jucătorilor”, a declarat Dorin Toma.

Noul tehnician a făcut o scurtă analiză a lotului şi este de părere că SCM are jucători valoroşi. “Sunt mulţi jucători cu nume, dar ce s-a întâmplat nu ştiu. Voi lua de azi pulsul echipei şi voi discuta cu fiecare. Cu mulţi dintre ei am mai lucrat şi cu mulţi mă cunosc de când eram adversari. Îmi doresc să îmi impun cât mai repede principiile de joc, de pregătire şi bineînţeles să începem cu o victorie sâmbătă”, spune Dorin Toma.

Noul antrenor îl va avea ca şi secund pe Alexandru Pop, cel care se află în staff-ul tehnic al echipei încă de la înfiinţarea clubului. “Dorin Toma a ales să lucreze cu Duţu. Ştim cu toţii că Alexandru Pop este un antrenor dedicat, fiind primul antrenor la această echipă. El cunoaşte lotul şi poate să-i pună la Dorin toate informaţiile legate de jucători, de modul de pregătire şi de ce s-a făcut până acum”, a spus managerul Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL