Connect with us

Social

SPECIAL. Povestea din spatele uşilor service-ului auto”Elite Garage” şi a magazinului “Elite Store” din Jibou

Dragostea şi pasiunea faţă de maşinuţe a unui băieţel au făcut ca un vis din copilărie să fie transformat cu succes în realitate. Cu multă muncă, ardoare şi sudoare depuse în România şi Portugalia, Raul – un tânăr din Jibou, care chiar azi împlineşte frumoasa vârstă de 33 de ani – a reuşit să deschidă în oraşul de pe Someş un service auto performant, iar recent şi un magazin de electrice, electronice și sisteme audio, despre care lumea spune că “era piesa lipsă în micul oraș”

Pasiunea lui Raul pentru mașini a început încă de când era copil și primea jucării, pe care le demonta cu mare atenție și apoi le asambla la loc și funcționau perfect. Îşi construise singur un dulap din lemn, unde își depozita uneltele, prima sa unealtă fiind un ciocan trimis de tatăl lui, din Israel.

Timpul a trecut și pasiunea lui Raul s-a transformat în dorința de a excela pe acest plan, aşa ca – în anul 2007, Raul a plecat în Portugalia, locul în care părinții lui erau stabiliți de mai mulți ani. Aici a făcut prima lui specializare în domeniul electrotehnic auto. De fapt, aici a început sa prindă contur drumul lui spre viitorul mult visat, obținând și prima sa diplomă în domeniul auto.

Mai târziu, a ales să se întoarcă la Jibou, locul în care a crescut și locul în care își dorea ca visele lui să devină realitate. S-a reîntors plin de încredere în sine şi cu dorința arzătoare de a crea un loc al lui, în care să își pună în aplicare pasiunea.

A fost nevoie de mulți ani de studiu, de pregătire și sacrificiu, însă nimic nu a schimbat drumul acestui om spre succes. Datorită propriului efort depus de-a lungul anilor, visul de mic copil al lui Raul a devenit realitate.

Acum, “Elite Garage” este unul dintre cele mai renumite service-uri auto din zonă, fiind dotat cu aparate sofisticate de ultimă generație. Totul s-a transformat într-o combinaţie ideală, deoarece plus valoarea a fost adusă şi de profesionalismul care pe Raul îl desemna ca fiind printre cei mai buni.

Service-ul auto este descris de către cei care-i calcă pragul ca un loc priitor, iar Raul un om dăruit muncii sale. Aceste detalii îi fac pe clienți să se întoarcă cu plăcere în acest loc de fiecare dată.

Visele lui Raul nu sau oprit aici… El a citit multe cărți și a urmat multe cursuri de specializare pentru a-şi autodepăşi cât mai mult limitele. De curând, pe lângă Elite Garage“, la Jibou a luat viaţă şi “Elite Store” – un magazin bazat pe electrice, electronice și sisteme audio, situat în centrul orașului. Lumea spune că magazinul era piesa lipsă în micul oraș, iar satisfacția tânărului antreprenor este pe măsură…

Aceasta este povestea unui tânăr care a luptat cu dăruire pentru propriile vise, iar astăzi, la împlinirea a 33 de ani, se consideră mulțumit de parcursul său în afaceri şi de nivelul la care a reușit să ajungă. Promite, însă, cu mare încredere că “visele care devin realitate”, nu se opresc aici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social