Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi numeşte noul antrenor. Nume importante pe listă care au antrenat în Liga I şi Liga a II-a!

După plecarea lui George Zima, gruparea zălăuană caută soluţii şi discută cu mai mulţi tehnicieni. Pe listă se află şi antrenori cu nume, precum Adrian Falub, Adrian Iencsi, Dorin Toma sau Cristian Lupuţ, o decizie finală urmând a fi luată până miercuri


SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul George Zima după opt etape, în care echipa a înregistrat patru înfrângeri şi doar patru victorii. Tehnicianul a plecat în cursul zilei de marţi de la SCM, după ce şi-a reziliat contractul.

Conducerea caută acum soluţii pentru a găsi înlocuitor, iar pe listă se află mai mulţi tehnicieni, mulţi dintre ei cu nume, care au mai antrenat mai sus de Liga a III-a.

Adrian Falub, Adrian Iencsi, Dorin Toma sau Cristian Lupuţ sunt antrenorii cu care conducerea a luat deja contact, urmând ca până miercuri să se ia o decizie finală.

Căutăm cea mai convenabilă soluţie. Depindem de mulţi factori şi trebuie să ţinem cont şi de partea financiară. Ne-am dori un antrenor bun şi pe bani mai puţini. Suntem în discuţii cu trei-patru antrenori valoroşi şi până miercuri vom lua o decizie”, ne-a declarat Alin Demle, preşedintele Comitetului Director de la SCM Zalău.

Antrenorul care va prelua echipa va avea aceleaşi obiective, calificarea în play-off-ul campionatului, iar mai apoi accederea la baraj.

“Indiferent ce antrenor va veni, obiectivele rămân neschimbate. Primul obiectiv este calificarea în play-off, după care calificare la barajul de promovare”, a spus Alin Demle.

Conducerea a ţinut să-i mulţumească fostului antrenor George Zima care a pregătit echipa timp de aproape 6 luni.


“Vrem să-i mulţumim lui George Zima pentru ce a făcut în această perioadă la Zalău şi îi urăm succes. Nu a fost să fie, dar poate pe viitor vom mai colabora. Contractul s-a reziliat pe cale amiabilă”, a precizat Alin Demle.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL