Connect with us

Social

Condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus sub influența alcoolului

Un bărbat din comuna Mirșid s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor jibouani, după ce a fost acuzat că a urcat băut la volan. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Jibou l-au condamnat la un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Pe data de 18 octombrie,  polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și încarcerat, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii, un bărbat de 36 de ani din comuna Mirșid.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost condamnat  la un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost surprins, la data de 28 februarie 2020, ora 22:45, sub influenţa alcoolului, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Moigrad Porolissum, având o alcoolemie de 2,47 alcool pur în sânge.

“Aducem la cunoștința opiniei publice acest gen de condamnări cu scopul de a conștientiza pericolul la care se expun prin comiterea de infracțiuni.

Nu vă urcați la volan după ce ați consumat alcool sau alte substanțe interzise!

Puneți în balanță beneficiile/riscurile la care vă expuneți, atât pe dumneavoastră, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Stabiliți-vă prioritățile înainte de a consuma alcool.

Alegeți siguranța, viața, libertatea!”, au transmis cei de la Judecătoria Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social