Connect with us

FOTBAL

Şoc la SCM Zalău. Antrenorul George Zima pleacă de la echipă!

Rezultatele nefaste din ultima perioadă şi locul modest pe care a ajuns echipa în clasament a adus un val de nemulţumiri în tabăra SCM-ului. Conducerea a programat luni o şedinţă de analiză, la finalul căreia s-au luat măsuri dure. Cel sacrificat este antrenorul George Zima, care va părăsi gruparea de sub Meseş, pe care a antrenat-o timp de şase luni. În cursul zilei de marţi, tehnicianul va fi prezent la directorul executiv pentru a stabilii detaliile privind rezilierea contractului

George Zima, antrenorul care a fost la câteva secunde de a promova echipa în Liga a II-a nu mai este agreeat la SCM Zalău. Nici rezultatele nu îl mai ajută pe tânărul antrenor, atâta vreme cât gruparea de sub Meseş a înregistrat patru eşecuri în opt etape şi s-a îndepărtat de locurile de baraj. Mai mult, SCM Zalău este în afara locurilor de play-off cu o etapă înaintea finalului de tur, iar situaţia în care se află echipa nu mai este acceptată de cei din conducere.

Luni după-amaiză, conducerea a programat o şedinţă de analiză, la finalul căreia s-au luat măsuri dure. S-a considerat că este nevoie de un şoc la echipă, iar cel sacrificat va fi antrenorul George Zima. Tânărul tehnician va părăsi gruparea de sub Meseş, pe care a antrenat-o timp de şase luni, iar în cursul zilei de marţi, Zima va fi prezent la directorul executiv pentru a stabilii detaliile privind rezilierea contractului.

George Zima a preluat echipa la începutul lunii mai, înaintea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a II-a. A fost antrenorul SCM-ului în 14 meciuri oficiale, reuşind şapte victorii, două remize şi cinci înfrângeri.

Tehnicianul lasă echipa pe locul 6, la două puncte de locurile de play-off.

Vom reveni cu mai multe amănunte

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL