Connect with us

DIVIZIA A1

Meciul cu Rapid, încă un antrenament bun pentru SCM Zalău. “O victorie normală. Nu putem avea emoţii în astfel de jocuri”

SCM Zalău a trecut cu 3 – 0 de Rapid Bucureşti, un rezultat pe care managerul Adrian Feher îl consideră unul normal, ţinând cont de diferenţa de valoare dintre cele două echipe

După ce a câştigat cu 3 – 0 la CSU Vest Timişoara, vicecampioana SCM Zalău a repetat scorul şi în etapa a II-a, reuşind să treacă pe teren propriu de Rapid Bucureşti.

Dat fiind faptul că SCM Zalău a întâlnit o echipă nou-promovată, managerul Adrian Feher consideră că acest rezultat este unul normal. În acest meci, vicecampioana a făcut încă un antrenament bun, de data aceasta în faţa propriilor fani.

“A fost o victorie normală. Noi suntem la alt nivel şi nu putem avea emoţii la meciurile de acasă cu echipele de la locul 5 în jos. Asta nu ştirbeşte cu nimic meritele celor de la Timişoara sau Rapid, care încearcă. Zalăul este o echipă de un alt calibru. A fost încă un antrenament bun care ne ajută să omogenizăm echipa. Noi avem alte ţinte în acest sezon, suntem o echipă de primele 5 locuri şi vom vedea la final unde ne vom clasa. Vom lupta şi în acest sezon pentru o medalie, dar nu cred că va fi o problemă dacă nu vom reuşi să o obţinem“, ne-a declarat Adrian Feher.

După două etape, Arcada Galaţi, SCM Zalău şi Steaua Bucureşti au maxim de puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1