Connect with us

Social

Amănunte de la accidentul rutier petrecut în Surduc. O femeie de 68 de ani din Cluj, grav rănită

Astăzi, 18 octombrie, la ora 13:20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați, prin apel 112, despre producerea unui accident rutier cu victime, pe Drumul Național 1H, între localitățile Var și Surduc, din județul Sălaj.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un autoturism, condus de un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat și apoi a ricoșat din nou pe carosabil, oprindu-se pe partea laterală.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a pasagerei dreapta față, o femeie, în vârstă de 68 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată cu eclicopterul SMURD la o unitate medicală.

De asemenea, răniți ușor au fost, atât șoferul autoturismului, cât și pasagera aflată pe bancheta din spate, o femeie, de 62 de ani, tot din Cluj-Napoca.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauza și condițiile producerii evenimentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social