Connect with us

FOTBAL

Şedinţă fulger la SCM Zalău! Se iau măsuri DURE. “Nu mai putem continua aşa”

Înfrângerea de la Someşul Dej a aruncat echipa pe locul 6, iar conducerea nu mai tolerează o astfel de situaţie, mai ales că începe să fie pusă în pericol calificarea în play-off-ul Seriei. În acest sens, managerul Marius Paşca a programat azi o şedinţă de analiză în care se vor lua măsuri dure la echipă, atât pentru antrenori, cât şi pentru jucători

SCM Zalău a înregistrat a patra înfrângere în opt etape şi se află abia pe locul 6, deşi gruparea zălăuană are ca şi obiectiv promovarea în Liga a II-a. Deocamdată, gruparea de sub Meseş este departe de locurile de baraj, iar după opt etape este în afara celor patru locuri care duc în play-off-ul Seriei a X-a.

Înfrângerea de la Someşul Dej, cât mai ales jocul echipei SCM i-a nemulţumit pe cei din conducere, care nu mai tolerează o astfel de situaţie la o echipă unde condiţiile oferite sunt mult peste nivelul Ligii a III-a.

În acest sens, managerul Marius Paşca a programat azi o şedinţă de analiză în care se vor lua măsuri dure, atât pentru antrenori, cât şi pentru jucători.

“Locul din clasament ne nemulţumeşte total. Altele au fost aşteptările, dar noi am înregistrat patru înfrângeri în opt etape şi suntem departe de primele două clasate. Azi va urma o şedinţă de analiză, iar eu în calitate de manager voi propune unele măsuri care se impun. Nu mai putem continua aşa. Eu am o emoţie în ce priveşte calificarea echipei în play-off”, a spus Marius Paşca.

Nu este exclus ca după această înfrângere şi după locul modest pe care a ajuns echipa în clasament, la SCM să se producă un şoc, iar antrenorului George Zima să i se ceară demisia. După partida cu Someşul Dej, tehnicianul a şi declarat că îi este ruşine de ce a făcut echipa până acum.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL