Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Meciul cu Minaur ne-a fost la îndemână. Puteam câştiga dacă aveam un randament măcar de 75%”

Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei sale, în special în apărare, fiind nemulţumit de jocul practicat de Andreea Mărginean. În plus, antrenorul s-a arătat deranjat de ratările de la 7 m care în final au costat scump, deoarce HC Zalău a pierdut la diferenţă de trei goluri, deşi a condus cu 20 – 18 în minutul 48

HC Zalău a înregistrat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, fiind învinsă cu scorul de 26 – 23 de către Minaur Baia Mare, în cadrul etapei a V-a din Liga Naţională.

Sălăjencele au avut şi momente bune în acest joc, iar în minutul 48 au condus cu 20 – 18. Au urmat o serie de greşeli, în special în apărare, ratări de la 7 m, iar Minaur a întors tabela în doar patru minute, marcând de cinci ori consecutiv.
La final, Gheorghe Tadci s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei sale, în special în apărare, fiind nemulţumit de jocul practicat de Andreea Mărginean, dar şi de ratările de la 7 m ale lui Toth Krisztina şi Teodora Popescu. Tadici a criticat şi jocul prestat de Gabriel Vrabie despre care spune că “în loc de minge a avut săpun în mână”.


“În primul rând am făcut greşeli nepermise. În faza de apărare am jucat fără un apărător central, iar Mărginean nu ne-a ajutat absolut cu nimic şi a jucat pentru adversare. În condiţiile în care am trecut în avantaj de două goluri, ne-au omorât cele două aruncări ratate de la 7 m ale lui Toth şi Popescu. Pe de altă parte au fost greşeli impardonabile ale lui Vrabie, care în loc de minge a avut săpun în mână. Tot din cauza lui Mărginean şi Lazea, nu s-a jucat absolut nimic din ce am pregătit în ultimele două săptămâni la Laszlo. Aici a fost cheia jocului, plus trei pase la intercepţie, dar de ce să nu o spun, am avut parte şi de un arbitraj şmecheresc”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Antrenorul susţine că HC Zalău putea câştiga partida de sâmbătă dacă jucătoarele sale ar fi avut un randament de măcar 75%.

“Meciul cu Minaur ne-a stat la îndemână. Puteam câştiga dacă am fi avut un radament măcar de 75% însă fetele au jucat pe un randament de sub 60%. Am avut jucătoare visătoare în apărare. Când ratezi trei aruncări de la 7 mi şi dai patru pase la intercepţie care se transformă în goluri, nu mai ai ce să faci şi nu te mai poţi lega nici de arbitraj”, spune Tadici.

După înfrângerea cu Minaur, HC Zalău a coborât pe locul 9, având 7 puncte acumulate în cinci etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL