Connect with us

Actualitate

Un profesor de la un liceu din Zalău, victima accidentului de motocicletă din Recea Mică

Dascălul profesează la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” din municipiu, iar duminică după-amiază a fost victima unui accident rutier. În timp ce conducea motocicleta, bărbatul a căzut pe partea carosabil, iar în urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a acestuia


Duminică, 17 octombrie, la ora 17:08, pe Drumul Comunal 74, în localitatea Recea Mică, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din Crișeni, în timp ce conducea o motocicletă, a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a bărbatului, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din județul Cluj.

Conducătorul motocicletei nu a putut fi testat cu aparatul Etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutiei continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru a stabili cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Bărbatul implicat în accident, Todea T., este profesor de instruire practică la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” din Zalău, iar martorii prezenţi la faţa locului spun că acesta era conştient, însă, avea fractură deschisă la picior, lovindu-se puternic şi în zona capului. Este tatăl a doi băieţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate