Connect with us

FOTBAL

George Zima, după înfrângerea cu Someşul Dej. “Nu avem nicio scuză. Îmi este ruşine de ce am făcut până acum”

Tehnicianul şi-a asumat înfrângerea de sâmbătă şi s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi în deplasarea de la Someşul Dej, unde SCM a înregistrat a patra înfrângere din campionat şi se află abia pe un loc 6

SCM Zalău, echipa care a fost la câteva secunde de promovarea în Liga a II-a se află acum în partea inferioară a clasamentului din Seria a X-a a Ligii a III-a. După opt etape, zălăuanii sunt doar pe locul 6, înregistrând patru victorii şi patru înfrângeri.

Sâmbătă, în penultima etapă a turului, gruparea de sub Meseş a pierdut în deplasarea de la Someşul Dej. Jocul i-a lăsat un gust amar antrenorului, care se consideră vinovat de rezultat şi de parcursul de până acum. Tehnicianul s-a arătat dezamăgit şi de prestaţia elevilor săi, care nu au fost eficienţi şi nu au avut atitudine.

“O nouă înfrangere dureroasă. Sunt foarte supărat, prima dată pe mine, dar şi pe unii jucători. Se pare că nu vrem să înţelegem că doar prin calitate tehnică individuală nu putem să realizăm nimic. Performanţa cere sacrificii, multă pasiune, să joci cu inima, să te lupţi pentru fiecare minge, să te bucuri de acest sport frumos. Suntem privigeliaţi de soartă, facem ceea ce ne place şi suntem şi remuneraţi, dar noi nu oferim nimic. Se repeta acelaşi scenariu din înfrângerile precedente. Degeaba încercăm să construim, să jucam elaborat dacă nu suntem eficienţi şi nu avem atitudine, iar la primele momente mai dificile cedăm. În prima repriza am recuperat multe mingi în treimea adversă şi am avut multe momente de superioritate, dar le-am tratat superficial. Partea secundă am început-o cum nu se poate mai prost luând din nou un gol pe o greşeala de aşezare defensivă, deşi am lucrat toată săptămâna acest moment. Puteam intra în joc dacă marcam la acea bară, dar din păcate nu am reuşit acest lucru , mai mult am mai greşit o dată si am primit golul doi chiar dacă a fost fault pentru noi“, ne-a declarat George Zima.

Antrenorul nu a căutat scuze după acest eşec, însă a precizat că unele decizii de arbitraj au dezavantajat echipa sa.

“La modul în care am jucat nu avem nicio scuză, dar la 0 – 0 un fundaş advers a controlat mingea cu mâna în careu şi nu s-a acordat nimic, Ilieş a fost lovit cu cotul şi i-a curs sânge, nu s-a acordat nici măcar galben, pe când noi am fost taxaţi la prima abatere de fiecare dată în jocurile în care am pierdut. Mie imi este ruşine de ce am făcut până acum, îmi asum şi pot spune cele mai mari cuvinte de pe pământ, dar asta nu ajută cu nimic. E nevoie de fapte şi sunt conştient de asta, dar singur nu mă pot lupta. Totuşi eu încă am încredere în această echipă şi în ideea că încă nu e nimic pierdut, e important ce facem de acum înainte, suntem cam la ultima şansă să ne redresăm”, a precizat antrenorul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL