Connect with us

Administraţie

Consiliul Județean Sălaj sprijină financiar Spitalul Orășenesc Jibou

În actualul context al crizei sanitare, Spitalului Orășenesc Jibou a primit un ajutor financiar în valoare de 50.000 de lei de la autorităţile judeţene

Reunit în ședință extraordinară de vineri 15 octombrie, plenul Consiliul Județean Sălaj a aprobat, acordarea de sprijin financiar Spitalului Orășenesc Jibou “Dr. Traian Herța”, în vederea combaterii COVID-19.

Forul administrativ județean a aprobat, astfel, alocarea din fondul de rezervă al bugetului propriu a 50.000 de lei  pentru Spitalul Orășenesc Jibou. Aceste fonduri vor fi folosite pentru achiziționarea unor echipamente medicale speciale, de urgență, strict necesare combaterii coronavirusului.

Pe fondul creșterii semnificative a incidenței la nivelul județului și al orașului Jibou, dar și pentru că dotările Spitalului «Dr. Traian Herța» sunt insuficiente pentru a face față numărului mare de pacienți, Primăria Jibou ne-a solicitat în regim de urgență un sprijin financiar. Pandemia ne-a învățat că trebuie să avem grijă unii de alții, să ajutăm, să fim solidari, pentru că doar împreună putem ieși învingători. Astfel, administrația județeană rămâne alături de personalul din prima linie a luptei cu temutul virus și alocă unității medicale din Jibou, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Judeţean, suma de 50.000 de lei, pentru achiziționarea a șapte concentratoare de oxigen de 10 litri și a două butelii de oxigen medical de 50 de litri, a explicat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie