Connect with us

FOTBAL

Lovitură grea pentru un fotbalist de la SCM Zalău

Transferat la SCM Zalău în vară,  Răzvan Gorovei – fostul jucător la CSU Craiova –  a apucat să joace sub Meseş doar primele şase etape. El s-a accidentat la partida cu CAO şi cel puţin până în primăvară nu va putea reveni pe teren, fiind nevoit să se opereze după ce o tijă pe care o avea în picior s-a deplasat de la loc

 Ghinioanele se ţin lanţ la SCM Zalău care a primit încă o lovitură după ce un jucător de bază s-a accidentat. În capul listei cu indisponibili se afla experimentatul Alexandru Sorian care nu a jucat niciun meci în acest sezon după ce s-a accidentat în luna august, dar în urmă cu o etapă s-a accidentat şi Răzvan Gorovei.

Fotbalistul a devenit indisponibil cel puţin până în primăvară, el fiind nevoit să se opereze, după ce la meciul cu CAO a fost călcat de un adversar, iar o tijă pe care o avea în picior s-a deplasat de la loc.

“Din păcate nu ne va mai putea ajuta în meciurile din acest an. El avea o tijă în picior, care s-a deplasat de la loc după ce a fost călcat în meciul de la CAO. Să vedem cât are de stat şi cât timp are nevoie pentru refacere după ce se operează, dar în acest an nu va mai juca”, spune George Zima.

În cariera sa, Răzvan Gorovei a evoluat şi pentru CSU Craiova, în sezonul în care oltenii au promovat în prima ligă. În perioada în care era la Craiova, Gorovei a suferit o fractură de peroneu, însă de atunci a mai jucat pentru Săgeata Năvodari, Ştiinţa Miroslava, Poli Timişoara, Aerostar Bacău şi CSM Focşani.

Răzvan Gorovei a fost titular în primele etape la SCM Zalău şi a ieşit în evidenţă cu jocul bun. Fotbalistul a avut şi un moment nefast în derby-ul cu Sportul Şimleu, în care a încasat două cartonaşe galbene în primul sfert de oră şi şi-a lăsat echipa în 10 oameni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL