Connect with us

DIVIZIA A1

Doliu: A murit Mircea Ghiurco, fostul preşedinte al campioanei Elcond Zalău

Fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi director al Direcţiei Tehnice din cadrul instituţiei – Mircea Ghiurco – a trecut la cele veşnice la doar 65 de ani. Mircea Ghiurco a fost un adevărat om de sport, fiind timp de 20 de ani preşedinte la Elcond Zalău, echipă care la finalul anilor 90 a câştigat trei titluri de campioană

Voleiul zălăuan este din nou în doiliu. La o săptămână după decesul fostului voleibalist Iuliu Briscan, o altă veste trisă s-a abătut asupra sportului din Sălaj: a încetat din viaţă fostul preşedinte de la Elcond Zalău, Mircea Ghiurco.

Mircea Ghiurco a murit joi pe fondul unor probleme de sănătate. Ani la rând a ocupat mai multe funcţii în cadrul Consiliului Judeţean Sălaj, fiind vicepreşedinte, director al Direcţiei Tehnice şi director adjunct al Direcţiei de Patrimoniu.

A fost un mare iubitor al sportului şi un bun cunscător al fenomenului voleibalistic, fiind la conducerea echipei Elcond Zalău timp de 20 de ani. Cu Mircea Ghiurco la conducere, Elcond Zalău a devenit tripla campioană a României în sezoanele 1996 – 1997, 1997 – 1998 şi 1998 – 1999.

Mircea Ghiurco a făcut parte şi din Consiliul de Administraţie al clubului Remat Zalău.

Federația Română de Volei anunță cu profund regret încetarea din viață a celui care a fost Mircea Ghiurco, fost președinte, timp de 20 de ani, al clubului Elcond Zalău, cu care a cucerit de trei ori titlul național, în perioada 1996 – 1999. De asemenea, dl. Mircea Ghiurco a fost și membru în Consiliul de Asministrație al clubului Remat Zalău.Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Federaţia Română de Volei.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, la Capela Cimitirului Ortodox din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1