Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău are parte de o deplasare dificilă la Someşul Dej

Gruparea de sub Meseş joacă sâmbătă la Vad, în faţa unei echipe aflate în mare formă. Someşul Dej vine după patru victorii consecutive, în care a marcat 14 goluri şi a ajuns la egalitate de puncte cu SCM Zalău, clujenii având speranţe pentru calificarea în play-off

Sâmbătă, ora 15.00, Baza Sportivă din Vad: Someşul Dej – SCM Zalău

Cu două victorii consecutive, SCM Zalău a mai reparat situaţia din clasament şi a ajuns pe loc de play-off, după ce a învins pe CFR Cluj II. Zălăuanii au 12 puncte acumulate în şapte etape, însă deocamdată sunt departe de primele două clasate, care la final de sezon vor merge la barajul de promovare.

Până să ajungă în primele două locuri, SCM Zalău mai are mulţi paşi de făcut. Deocamdată, elevii lui George Zima se concentrează pe ce au de făcut în următorul joc, care se anunţă foarte dificil. În etapa a VIII-a, penultima din retur, gruparea de sub Meseş se deplasează la Vad, pentru partida cu Someşul Dej. Zălăuanii au în faţă o echipă experimentată, care vine după o perioadă foarte bună, în care a reuşit patru victorii consecutive. Someşul a câştigat cu CFR II, CSM Satu Mare, Luceafărul Oradea şi Progresul Şomcuta Mare, partide în care au marcat nu mai puţin de 14 goluri. Clujenii sunt la egalitate de puncte cu SCM, dar cele două echipe sunt despărţite de golaveraj care este de partea Zalăului.

În ciuda formei bune prin care trece Someşul, SCM Zalău rămâne echipa favorită înaintea jocului de sâmbătă, care se va disputa la Vad, acolo unde în primăvară, gruparea de sub Meseş a pierdut.

“Este un meci complicat şi nu putem vorbi de o favorită, fiindcă intervin condiţiile meteo, situaţia terenului şi problemele care pot apărea la nivel de lot. Întâlnim o echipă bună, care are moral bun după ultimele victorii. Someşul are un lot bun şi dispune de experienţa unor jucători care au jucat la un nivel mai ridicat. Ne ducem la Vad cu gândul de a continua rezultatele pozitive. Este important să adunăm puncte  şi să fim în obiectiv. Întâi să ne calificăm în play-off şi acolo va fi altceva”,ne-a declarat antrenorul George Zima.

După partida de la Someşul Dej, pentru SCM Zalău va urma o serie cu trei meciuri pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea, Progresul Şomcuta Mare şi CSM Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL