Connect with us

MINIFOTBAL

Tenaris Silcotub, prezentă în Antalya la Euro Business Cup

Sălajul are o reprezentată la puternica competiţie ce se organizează în Turcia, unde participă 22 de echipe din 9 ţări. Tenaris se află la a doua participare, după ce a mai fost prezentă în Antalya şi în 2019 când s-a oprit în optimi


Federaţia Europeană de Minifotbal organizează în această săptămână puternica competiţiei – Euro Business Cup – care are loc în Antalya (Turcia). La startul turneului se află 22 de echipe, din nouă ţări, iar din România participă nu mai puţin de şase grupări. Este vorba de Tenaris Silcotub, Dedeman Oradea, Catena Bucureşti, Valeo Timişoara, Gemina Cluj şi Armata Galaţi. Nu mai puţin de şapte echipe participante la ediţia din acest an a Euro Business Cup sunt din Turcia, iar la start mai participă grupări din Moldova, Rusia, Ucraina, Kazakhsatn, Slovacia, Ungaria şi Anglia.

Cele 22 de echipe au fost împărţite în şase grupe, Tenaris fiind repartizată în Grupa D, alături de Volna, SGS şi Moldindconbank.


Competiţia începe joi dimineaţă şi se termină duminică.


Să mai spunem că Tenaris Silcotub a fost prezentă şi la ediţia din 2019 reuşind două victorii în grupă. Sălăjenii s-au oprit în optimi, fiind eliminaţi de către o echipă din Rusia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL