Connect with us

HANDBAL

Doctorul Augustin Pop, o pierdere mare şi pentru HC Zalău. Gheorghe Tadici: “Era unul dintre cei mai înfocaţi suporteri”

Renumitul medic primar dermatolog a încetat din viaţă la vârsta de 78 de ani. Pe lângă profesia pe care a practicat-o cu succes, doctorul Augustin Pop a fost şi un mare iubitor de sport. A fost fan declarat al handbalului şi mereu a fost prezent în tribune la meciurile lui HC Zalău, implicându-se în rezolvarea multor probleme de ordin medical care au fost la echipă. “A fost doctorul care ne-a ajutat cel mai mult”, a spus cu durere în suflet Gheorghe Tadici

Medicina din Sălaj a pierdut un om de o mare calitate, pe doctorul Augustin Pop, care a încetat din viaţă la vârsta de 78 de ani. Renumitul medic primar dermatolog a lucrat zeci de ani la secţia de Dermatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, unde a tratat mii şi mii de pacienţi.

Pe lângă profesia pe care a practicat-o cu succes, doctorul Augustin Pop a fost şi un mare iubitor de sport.

A fost fan declarat al handbalului şi mereu a fost prezent la meciurile pe care HC Zalău le-a disputat pe teren propriu.

Mai mult, doctorul Pop a fost şi un apropiat al echipei şi s-a implicat în rezolvarea multor probleme de ordin medical.

“A fost un mare iubitor al handbalului, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri. A fost prezent la toate meciurile de acasă, iar la meciurile din deplasare, dacă jocul nu era televizat, tot timpul mă suna şi se interesa  de noi.  A fost doctorul care ne-a ajutat cel mai mult. Orice problemă a fost la echipă, a dat un telefon  la Spitalul Judeţean sau unde a trebuit şi a rezolvat. Pentru noi este o pierdere mare pe partea medicală. Locul său de la tribuna oficială rămâne pustiu”, a spus cu durere în suflet Gheorghe Tadici, care marţi a participat la ceremonia funerară a doctorului Augustin Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL