Connect with us

Social

Adrian Feher: “la SCM, mai sunt lucruri ce trebuie puse la punct”

Managerul de la SCM Zalău s-a declarat mulţumit de debutul în noul campionat şi mai ales de scorul înregistrat la Timişoara, însă a precizat că în jocul echipei mai sunt aspecte de îmbunătăţit, care se pot pune la punct până la meciurile tari cu contracandidatele la medalii

În noul campionat din Divizia A1, SCM Zalău se luptă pentru calificarea în play-off-ul pentru locurile 1 – 4, unde vrea să se bată pentru medalii. Lupta este una acerbă, în condiţiile în care Arcada, Dinamo, Steaua şi SCMU Craioa sunt formaţii redutabile, care au obiectiv de titlu şi medalii.

Până să întâlnească contracandidatele la locurile fruntaşe, SCM Zalău are un program mai lejer în primele trei etape. În prima rundă a jucat cu CSU Vest Timişoara, de care a trecut cu 3 – 0, urmând ca până la derby-ul cu Dinamo să mai joace cu Rapid şi Explorări.

Debutul în noul campionat l-a mulţumit pe managerul Adrian Feher, în condiţiile în care SCM a câştigat în trei seturi la Timişoara. Conducătorul precizează că mai sunt aspecte de îmbunătăţit, care se pot pune la punct în meciurile următoare.

“A fost un meci la discreţia noastră şi nu s-a pus în niciun moment problema învingătorului. Spre surprinderea mea, cei de la Timişoara au făcut un meci bun şi ne-au dat posibilitatea să facem un antrenament bun. A fost un meci în deplasare şi sunt destul de mulţumit. Echipa s-a mişcat bine, dar mai sunt nişte lucruri care vor trebui puse la punct şi am încredere că antrenorul, împreună cu jucătorii, vor reuşi să aducă echipa la un nivel bun”, ne-a declarat Adrian Feher.

În jocul de la Timişoara, vicecampioana a folosit jucătorii de bază, dar în teren a intrat şi tânărul Mihail Mărginean care a practicat un joc bun.

“Am încercat să jucăm cu echipa cea mai bună, pentru că jucătorii au nevoie de meciuri pentru a se omogeniza lotul.Nu am avut aşa multe meciuri amicale, iar unii dintre jucători au venit mai târziu la pregătire. Dintre

cei tineri a intrat foarte bine Mihail Mărgineanu care a practicat un joc bun, dar toată lumea va avea timp să joace”, spune Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social