Connect with us

Administraţie

La Jibou au demarat lucrările de modernizare a rețelei de iluminat

Vești bune! Primarul din Jibou, Dan Ghiurco, a anunțat că au început lucrările la proiectul de modernizare a iluminatului public și a rețelei de fibră optică în cartierul de blocuri 1 Mai – Garoafelor, o complexă investiție ce va aduce mai multe importante beneficii orașului de pe Someş

Potrivit edilului Dan Ghiurco, a anunțat că au început lucrările pentru unul dintre cele mai ample proiecte de la Jibou: Reabilitarea și modernizarea iluminatului public și a rețelei de fibră optică în cartierul de blocuri 1 Mai – Garoafelor.

Lucrările de modernizare presupun înlocuirea corpurilor de iluminat cu becuri fluorescente cu aparate de iluminat cu tehnologie LED (acestea având posibilitatea de a se lega la sistemul de telegestiune).

Prin modernizarea sistemului de iluminat public pe străzile din orașul Jibou, Administrația Publică Locală urmărește realizarea următoarelor obiective:

1. Reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public prin înlocuirea stâlpilor existenți cu stâlpi metalici de iluminat stradal cu înălțimi variabile.

2. Înlocuirea corpurilor de iluminat cu becuri fluorescente cu aparate de iluminat cu tehnologie LED(acestea având posibilitatea de a se lega la sistemul de telegestiune).

3. Crearea infrastructurii pentru fibră optică prin montarea a 22 de cămine și rețea din conducte HDPE.

4. Montare prize de pământ – 21 de bucăţi.

De precizat faptul că proiectul de investiţii este finanţat cu fonduri de la bugetul local.

“Știm că aceste lucrări creează disconfort și dificultăți de circulație, dar facem apel la înțelegerea concetățenilor care locuiesc în cartier și nu numai. 🙏Vă mulțumesc pentru bunăvoință”, a transmis primarul Dan Ghiurco.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie