Connect with us

Social

Bătaie în trafic pe drumurile Sălajului. Un adolescent de 18 ani a lovit cu pumnul în faţă un şofer de 54 de ani

Pe fondul unor neînțelegeri în trafic la o intersecţie din Şimleu Silvaniei, un tânăr din localitatea Ip şi-a făcut dreptate singur cu pumnul, lovind un şofer ce putea să îi fie chiar tată…

Ceartă în trafic la Şimleu Silvaniei. Marţi, 12 octombrie, în jurul orei 12.20, la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu Piața 1 Mai, mai multe persoane s-au luat la harţă. Doar un pas a fost, până când s-a ajuns şi la agresiune. Conform Jandarmeriei Sălaj, totul a început ca urmare a unor neînțelegeri în trafic între un şofer de 54 de ani şi un tânăr de doar 18 ani.

Conform unor martori citaţi de Ştirile din Sălaj, conducătorul auto de 54 de ani din oraşul Şimleu SIlvaniei rula liniştit cu maşina în trafic, în momentul în care un tânăr a vrut să iasă dintr-un autoturism ce se afla în staţionare. Şoferul a făcut un viraj brusc şi a reuşit să evite un posibil accident.

Supărat pentru neatenţia colegului din trafic, acesta s-a oprit din drum şi ar fi vrut să îl certe pe tânăr. Au urmat câteva discuţii mai încinse, moment în care un tânăr de 18 ani din Ip – care era pasager în maşina staţionată – a intervenit mai… energic. Fără să spună prea multe, adolescentul l-a lovit cu pumnul în faţă pe cel care ar fi putut să îi fie… tată.

A fost apelat numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie. După identificarea agresorului, oamenii legii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”. Actele vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor, astfel că tânărul din comuna Ip riscă dosar penal.

De cealaltă parte, şoferul agresat urmează să fie supus unor investigații medicale mai amănunţite.

Fotografie cu caracter informativ.

                             

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social