Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău s-a calificat în Liga Elitelor U15 în dauna lui SCM Zalău!

Cele mai bune echipe din Sălaj la juniori C s-au duelat în finala competiţiei judeţene care a avut loc luni, pe Stadionul Municipal. SCM Zalău a condus cu 1 – 0 la pauză, dar Viitorul Zalău a întors tabela în partea secundă şi a câştigat cu 2 – 1. Rezultatul le dă dreptul celor de Viitorul să joace în faza regională a Ligii Elitelor U15, care este organizată de Federaţia Română de Fotbal

Viitorul Zalău rămâne clubul care domină întrecerile de copii şi juniori din Sălaj. Luni după-amiază, Viitorul şi-a trecut în palmares o nouă competiţie câştigată, la juniori C, după o finală jucată în compania celor de la SCM Zalău.

Viitorul Zalău şi SCM Zalău au dominat cele două grupe de la juniori C, iar ambele echipe au înregistrat victorii pe linie. Luni după-amiază, Viitorul Zalău şi SCM Zalău s-au duelat în finala competiţiei, care a avut o miză importantă, având în vedere că echipa câştigătoare obţinea dreptul de a evolua în faza regională a Ligii Elitelor U15 organizată de Federaţia Română de Fotbal.


Partida de pe Stadionul Municipal a fost echilibrată, iar la pauză, SCM Zalău a condus prin golul marcat de Reomeo Rotar. În partea secundă, Viitorul Zalău a fost echipa mai determinată şi mai exactă, reuşind să întoarcă tabela. Paul Lingurar şi Tudor Iov au înscris în poarta lui SCM, iar Viitorul a câştigat cu 2 – 1, devenind campioană judeţeană la această categorie de vârstă.


“A fost un meci disputat ca şi o adevărată finală. Este o victorie mare, având în vedere că lotul nostru este mai slab cotat. Noi nu am avut juniori de la republicani ca şi cei de la SCM Zalău, dar cu determinare şi atitudine din partea jucătorilor am reuşit să câştigăm” ne-a declarat Dan Lucaciu, antrenorul de la Viitorul Zalău.

“Felicit ambele echipe pentru evoluţia din finală. Pentru juniorii noştri este primul meci pierdut din acest sezon. Felicitări adversarilor pentru victorie şi le urăm succes în faza următoare. Vreau să scot în evidenţă şi fair-play-ul celor două galerii formate din părinţii copiilor care şi-au încurajat echipele favorite pe tot parcursul jocului”, a declarat Marius Paşca, managerul de la SCM Zalău.

Viitorul Zalău va reprezenta Sălajul în faza regională a Ligii Elitelor U15, care va începe la final de săptămână. Campioana Sălajului va întâlni câştigătoarele campioanetelor de juniori C, din judeţele limitrofe. “Sper să avem o comportare cât mai bună şi să jucăm un fotbal cât mai bun, însă vom întâlni echipe bune din judeţele învecinate”, a precizat antrenorul de la Viitorul Zalău.

SCM Zalău – Viitorul Zalău 1 – 2 (1 – 0)
Au marcat: Romeo Rotar, respectiv Paul Lingurar şi Tudor Iov


Viitorul Zalău: Egri Robert, Alex Mureşan, Nicolas Neaga, Antonio Pojar, Alex Varga, Mihai Pecea, Paul Lingurar, Tudor Iov, Matei Brisc, Dragoş Indrieş, Luca Frenţiu, Răzvan Sabou, Eduard Zaharie, Darius Bob, Darius Nut, Raul Cristea, Bogdan Morar şi Remus Barou. Antrenor: Dan Lucaciu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL