Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, program infernal în ultimele 5 etape din acest an

La reluarea campionatului, gruparea de sub Meseş are parte de dueluri tari, cu Minaur Baia Mare, Gloria Bistriţa, Rapid şi SCM Rm. Vâlcea. Singurul meci mai accesibil va fi cel din etapa a VI-a cu Ştiinţa Bucureşti

Liga Naţională de handbal feminin se află într-o pauză datorită meciurilor echipei naţionale. Campionatul se va relua sâmbătă, cu etapa a V-a, însă va intra în noiembrie într-o altă pauză, mult mai lungă, până la început de ianuarie. Până la următoarea pauză se vor mai disputa cinci etape, în care HC Zalău are un program infernal.

Va întâlni patru echipe cu pretenţii la cupele europene, precum Minaur Baia Mare, Gloria Bistriţa, SCM Rm. Vâlcea şi Rapid, în timp ce jocul mai accesibil va fi cu Ştiinţa Bucureşti, în etapa a VI-a.  

“Cu toate echipele trebuie să jucăm fie acum, fie din ianuarie încolo când se reia campionatul.Este un program dificil şi vom vedea ce putem obţine”, spune Tadici.

HC Zalău va juca următorul joc pe 16 octombrie, acasă, cu Minaur Baia Mare. Pe 23 octombrie se va deplasa la Ştiinţa Bucureşti, iar în etapa a VII-a va juca acasă pe 30 octombrie cu Gloria Bistriţa. 

Pe 6 noiembrie, în etapa a VIII-a, HC Zalău va juca la Rapid, iar ultimul meci din acest an va fi pe 20 noiembrie, pe teren propriu cu SCM Rm. Vâlcea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL