Connect with us

Social

Polițiștii și Jandarmii sălăjeni rămân atenți în mediul rural

Polițiști ai Serviciului Ordine Publică și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au acționat în mediul rural pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică

Atât astăzi, cât și zilele trecute, polițiștii sălăjeni, cu sprijinul jandarmilor au acționat în mediul rural pentru prevenirea și combaterea furturilor și distrugerilor de culturi agricole, dar și respectarea măsurilor stabilite de autorități, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

În ultimele două zile, polițiștii angrenați în acțiunile desfășurate pe întinderea Secției 2 Poliție Rurală Sânmihai Almașului au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale pentru diferite încălcări ale normalor legale.

Aceștia au confiscat material lemnos, fără documente de proveniență și au reținut 2 permise de conducere.

Zilnic, polițiștii secției au fost sprijiniți de polițiștii Biroului Poliția Animalelor, ai Serviciului Ordine Publică și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Polițiștii împreună cu celelalte autorități cu atribuții în domeiu, continuă acest gen de acțiuni pe toată întinderea județului.

Recomandarea polițiștilor către cetățeni este să respecte, atât prevederile legale, cât și dreptul de proprietate privată al semenilor lor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social