Connect with us

Social

Au fost actualizate scenariile de funcţionare pentru școlile din județul Sălaj

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a adoptat o nouă hotărâre privind actualizarea scenariului de funcţionare pentru unităţile de învățământ din județul Sălaj

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj a adoptat, vineri, hotărârea privind actualizarea scenariilor de organizare și funcționare a cursurilor în unitățile/ instituțiile de învățământ din județul Sălaj.

Măsurile prevăzute în Hotărâre se instituie începând cu data de 8 octombrie, ora 00.00.

Conform informațiilor furnizate de Prefectura Sălaj, dintre cele 114 unități de învățământ din județ, există o unitate care are activitatea integral suspendată și funcționează în scenariul 2.

Este vorba de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 din municipiul Zalău, acolo unde – în ultima perioadă – nu mai puțin de cinci grupe s-au confruntat cu cazuri de COVID-19 confirmate, din cauza cărora au existat perioade de funcționare în mediul on-line.

Consiliul de administrație al unității de învățământ propune inspectoratului Școlar Județean Sălaj aplicarea scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor în unitatea de învățământ dupa cum urmează:

Textul integral al hotărârii poate fi consultat aici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social