Connect with us

FOTBAL

Adelin Neaga a revenit la Sportul Şimleu

După ce a plecat la început de campionat, fiind nemulţumit de situaţia financiară pe care o are la echipă, atacantul a revenit la sentimente mai bune şi s-a alăturat lotului. În partida de la Sânmartin, Adelin Neaga a fost rezervă dar a intrat în ultimul sfert de oră

După prima etapă din campionat, Adelin Neaga anunţa conducerea că pleacă de la echipă, pe motiv că este nemulţumit de cât câştigă la Sportul Şimleu. Jucătorul spune că se va angaja într-un alt domeniu unde să poată câştiga mai bine, astfel că sportul de performanţă a fost pus pe locul doi. “Nu m-am înţeles la partea financiară. Mi s-a promis ceva şi nu au fost în stare să îmi ofere. Mă voi angaja într-un alt şi cred că este cea mai bună decizie pentru mine. Nu am fost mulţumit de banii pe care îi primeam la Şimleu. Îmi pare rău că am plecat, dar nu am avut încotro, fiindcă nu mă descurcam cu acei bani. Oricum, nu cred că vor găsi pe cineva mai bun decât mine, la bani puţini”, declara Adelin Neaga.

La câteva săptămâni distanţă, Adelin Neaga s-a răzgândit şi a revenit la sentimente mai bune faţă de Sportul Şimleu. El s-a prezentat din nou la antrenamentele echipei, iar sâmbătă, în partida de la Lotus Băile Felix a intrat în ultimul sfert de oră. “El a lipsit doar două săptămâni de la echipă. Între timp şi-a găsit  un loc de muncă iar programul îi permite să vină la antrenamente şi la meciuri”, spune Ioan Gurzău.

Adelin Neaga este jucătorul care a bifat cele mai multe minute în sezonul trecut, dar şi unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL