Connect with us

FOTBAL

Republicanii de la SCM Zalău, învinşi la scor în deplasarea de la LPS Tg. Mureş

Etapa a VI-a din Seria a VIII-a a fost nefastă pentru juniorii zălăuani. În deplasarea de la LPS Tg. Mureş, SCM Zalău a pierdut cu 3 – 0 la U19, în timp ce juniorii U17 pregătiţi de Claudiu Cornaci au suferit o înfrângere şi mai dură, fiind învinşi cu 5 – 1

În etapa a VI-a a Campionatului Naţional de juniori republicani, SCM Zalău a pierdut cu ambele grupe în deplasarea de la LPS Tg. Mureş.Aflaţi pe podium după cinci etape, elevii antrenaţi de Marius Muntean au suferit o înfrângere la scor de neprezentare. LPS Tg. Mureş a câştigat cu 3 – 0 şi a urcat pe locul 2 după acest succes, în timp ce SCM Zalău a coborât pe locul 6, având 10 puncte acumulate.

SCM Zalău continuă să fie pe loc ce duce în play-off cu juniorii A, în timp ce juniorii B au o linie de clasament, fiind pe penultimul loc, cu doar 3 puncte acumulate în şase runde.

Grupare antrenată de Claudiu Cornaci a fost învinsă cu 5 – 1 în deplasarea de la LPS Tg. Mureş, singurul gol al zălăuanilor fiind marcat de Graţian Rezmiveş la scorul de 3 – 0.Cinci etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat al Campionatului Naţional de juniori U19 şi U17.

SCM Zalău mai are de jucat acasă cu CSS 2 Baia Mare, Liceul Tehnologic Lucian Blaga Reghin şi cu LPS Bistriţa, iar în deplasare va evolua la ACS Transilvania Bistriţa şi CS Minaur Baia Mare.

Sâmbătă, SCM Zalău va juca în  etapa a VII-a, pe teren propriu cu CSS 2 Baia Mare. Meciul juniorilor U19 este programat de la ora 12.00, în timp ce partida juniorilor U17 are loc de la ora 14.00.

La finalul sezonului regulat, primele şase clasate se califică în play-off, iar echipele aflate pe locurile 7 – 12 vor evolua în play-out. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL