Connect with us

Social

Tată şi fiu – urmăriţi național, ajunşi după gratii!

În această săptămână, polițiștii au depistat și încarcerat trei persoane urmărite național, condamnate pentru diferite infracțiuni, e vorba de un bărbat din Şimleu Silvaniei, dar şi de doi zălăuani – tată şi fiu!?

În cadrul activităților operative desfășurate în această săptămână, polițiștii sălăjeni au depistat 3 bărbați care figurau urmăriți național în baza unui mandat de arestare pentru diferite infracțiuni.

Este vorba de un bărbat de  44 de ani, din Șimleu Silvaniei și alți doi, din Zalău, tată și fiu.

Bărbatul din Șimelu Silvaniei a fost condamnat de Judecătoria Zalău la 1 și 6 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de „încălcarea ordinului de protecție”.

Urmăriții din Zalău, un bărbat, de 53 de ani  și fiul acestuia, de 26 de ani au fost condamnați pentru comiterea infracțiunii de furt, primul la pedeapsa de 3 ani și 2 luni închisoare cu executare, iar cel de-al doilea, la 2 ani și 6 luni.

Cei trei bărbați au fost depuși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând să fie transferați în penitenciare, unde își vor executa pedepsele.

Alte două persoane cercetate într-un dosar, au fost reținute, pentru 24 de ore, iar instanța a luat, față de aceștia, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în toate dosarele aflate în lucru, sub coordonarea unităților de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu și luării măsurilor legale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social