Connect with us

DIVERSE

Campionatul de Minifotbal Onix se suspendă temporar!

Având în vedere situaţia epidemiologică actuală, în care se constată o creștere îngrijorătoare a incidenței cumulate a cazurilor de Covid în municipiul Zalău, Comisia de Organizare a decis suspendarea temporară a evenimentului sportiv ,,Minifotbal Sălaj” după doar trei etape disputate în acest sezon

Cazurile de COVID-19 sunt într-o continuă creştere în Sălaj, iar incidenţa a ajuns să depăşească 6 la mia de locuitori în mai multe localităţi. Şi în Municipiul Zalău, rata de infecare a ajuns la 9,04 la mia de locuitori, motiv pentru care, Comisia de Organizare a decis să suspende temporar evenimentul sportiv “Minifotbal Sălaj”.

În Liga A şi B s-au disputat doar trei etape din noul sezon, campionatul urmând să se întrerupă până când situaţia epidemiologică se va îmbunătăţi.

“Având în vedere situaţia epidemiologică actuală, în care se constată o creștere îngrijorătoare a incidenței cumulate a cazurilor de Covid în municipiul Zalău, Comisia de Organizare pune pe primul plan sănătatea și siguranța participanților la intrecerile sportive, motiv pentru care a decis suspendarea temporară a evenimentului sportiv ,,Minifotbal Sălaj”. Conform ultimelor decizii ale Guvernului și a Hotărîrii nr. 145 din 4 .10.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj, s-au impus mai multe reguli restrictive privind circulația și desfășurarea unor activității, cum sunt și cele sportiv-recreative, pentru persoanele nevaccinate sau care n-au trecut prin boală. Sperăm că situația se va îmbunătății cât mai repede si vom putea relua activitățile pe care acum le întrerupem. Prin măsurile luate, autoritățile ne atrag atenția asupra situației și recomandă ca numărul persoanele vaccinate să crescă, astfel încât prin imunizare, să scadă riscul îmbolnăvirilor și a consecințelor acestora. Cu cât numărul persoanelor imunizate va crește mai mult, cu atât șansele de a ne relua activitațile în mod normal mai repede, vor fi mai mari”, se arată în comunicatul emis de Comisia de Organizare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE