Connect with us

Social

DE NECREZUT! Zălăuanul Erno Kovacs a ajuns vedetă pe site-ul guvernamental “RO Vaccinare”

Unul dintre cei mai radicali protestatari anti-restricții și anti-vaccinare din Sălaj a ajuns să fie folosit de Guvernul României în campania de vaccinare împotriva COVID-19!?

Cine ar fi crezut acum câteva luni că zălăuanul Erno Kovacs va ajunge să le spună oamenilor că crede în virus şi că populaţia trebuie să se vaccineze împotriva COVID-19?

Unul dintre cei mai mari contestatari ai restricţiilor impuse de Guvern ca urmare a pandemiei, Erno Kovacs a protestat vehement în mai multe rânduri împotriva măştilor de protecţie şi împotriva vaccinului. Fie prin mitinguri în mai multe oraşe, fie pe reţelele de socializare, unul îşi crease şi un blog personal, prin care ataca Guvernul pentru restricţiile impuse şi prin care îşi căuta partizani în lupta sa pentru “ţara noastră şi pentru recâştigarea libertăţii Poporului Român”.

Între timp, contestatarul a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, ajungând la spital în stare destul de gravă. De pe patul de spital, Erno Kovacs şi-a schimbat radical opinia şi gândirea. Printr-un mesaj public, sălăjeanul a spus că îi pare rău că a fost contra vaccinării și contra restricţiilor, dar de acum încolo va promova campaniile de vaccinare.

Povestea lui Erno Kovacs a ajuns rapid subiect naţional. Mai mult, la nicio zi distanţă, subiectul a fost preluat şi de Guvernul României, care l-a postat pe site-ul web guvernamental “RO Vaccinare”. Altfel spus pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook!

În doar 5 ore, postarea de pe “RO Vaccinare” a avut 2.700 de reacţii (majoritatea pozitive), 950 de comentarii şi 855 de distribuiri.

Mai jos puteţi vedea articolul postat pe site-ul guvernamental, alături de două fotografii: una cu Erno pe patul de spital cu o mască de oxigen la gură şi una la un miting în capitală, alături de senatorul Diana Șoșoacă.

Vă rugăm: aveți încredere în medici!

De la „Mai bine mort decât cobai” la „Mulțumesc din suflet tuturor medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Zalău. Sunteți adevărați eroi, sunteți adevărați luptători cu acest nenorocit de virus, îmi aplec capul în fața dumneavoastră”.

Din păcate, COVID-19 l-a făcut să înțeleagă cât de periculos este virusul.
Erno Kovacs, un cunoscut protestatar anti-restricții și anti-vaccinare din Zalău, a ajuns în spital după ce s-a infectat cu SARS CoV 2, un virus despre care credea că nu există. Medicii și-au făcut datoria ca de fiecare dată, iar acum este mai bine.

Mult prea mulți români ajung să-și riște viețile nerespectând măsurile de protecție și refuzând vaccinarea. Nu este de joacă, vă rugăm să înțelegeți.

PS: Spitalele sunt pline și au început să fie internați tot mai mulți copii. Cei mai mici nu se pot proteja singuri și aici responsabilitatea ne revine nouă, celor care putem.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social