Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău – Cel mai bun atac din Serie

Cu 20 de goluri marcate în şase etape, formaţia pregătită de George Zima este cea mai ofensivă din Seria a X-a şi are unul dintre cele mai bune atacuri din toată Liga a III-a

Din punct de vedere al rezultatelor, SCM Zalău a dezamăgit în acest început de campionat. În şase etape a acumulat doar nouă puncte şi se află doar pe locul 5, deşi echipa are obiectiv de promovare în Liga a II-a.

Dacă în clasament nu stă foarte bine, SCM Zalău se remarcă la un alt capitol: forţa în ofensivă. Astfel, după şase etape, SCM Zalău are cel mai bun atac din serie, cu 20 de goluri marcate.

O medie de peste 3 goluri pe meci pentru SCM Zalău, care se regăseşte în topul echipelor cu cel mai bun atac din toată Liga a III-a.

Astfel, după şase etape, doar CS Hunedoara a marcat mai multe goluri. Liderul din Seria a IX-a a înscris 21 de goluri, în timp ce 20 de reuşite mai are Progresul Spartac, liderul din Seria a IV-a.

La capitolul defensivă, SCM Zalău nu stă deloc bine. A încasat 14 goluri în cele şase etape şi are abia a şaptea apărare din Seria a X-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL