Connect with us

HANDBAL

Tadici, iertat pe jumătate la Comisia de Apel

Suspendat drastic după finala mică a Cupei României, când a primit 8 etape, antrenorul de la HC Zalău a făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină. Forul de specialitate a analizat situaţia şi a decis să reducă suspendarea la patru etape. În aceste condiţii, tehnicianul poate reveni pe banca tehnică încă din etapa a VI-a

Gheorghe Tadici a primit o suspendare record din partea FRH, pentru comportamentul pe care l-a avut la adresa propriilor jucătoare, în finala mică a Cupei României. Astfel, Comisia de Disciplină a dictat opt etape de suspendare pentru tehnicianul de la HC Zalău, după ce a analizat o sesizare a preşedintelui Alexandru Dedu.

Comisia a judecat cu sânge rece şi a dictat cea mai aspră suspendare din ultimii 15 – 20 de ani. În aceste condiţii, Gheorghe Tadici nu a mai putut sta pe bancă de la meciul cu CSM Slatina şi urma să fie suspendat timp de opt etape, până la primul meci din 2022, programat în etapa a X-a. Antrenorul de la HC Zalău şi-a căutat însă dreptatea la Comisia de Apel, care a analizat cazul şi a decis să reducă suspendarea la patru etape, dar a menţinut amenda de 1.000 de lei.

În condiţiile în care suspendarea s-a redus la patru etape, Gheorghe Tadici va putea fi pe bancă din etapa a VI-a, de la meciul pe care HC Zalău îl va susţine în deplasare la Ştiinţa Bucureşti.

Gheorghe Tadici mai are de ispăşit o etapă de suspendare, la meciul din etapa a V-a, când HC Zalău va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

Tehnicianul a fost suspendat în partidele cu CSM Slatina, Dacia Mioveni şi SCM Craiova, dar jucătoarele s-au mobilizat foarte bine şi au strâns 7 puncte din aceste trei jocuri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL