Connect with us

Social

A “spart” aparatul Drugtest – Un şofer din Sălaj a consumat CINCI tipuri de droguri şi a urcat la volan

Un tânăr de 26 de ani din Zalău a bătut toate recordurile de pe drumurile sălăjene. În toiul nopţii, şoferul aventurist a fost prins la volan de poliţişti, după ce consumase nu mai puţin de cinci substanţe interzise, printre care cocaină, metanfetamină şi opiu!?

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi, în general tineri, au fost depistaţi la volan pe drumurile Sălajului, după ce consumaseră substanţe interzise. Au existat nopţi în care poliţiştii sălăjeni au prins şi doi conducători auto, care se aflau sub influenţa drogurilor.

Cazul pe care dorim să îl mediatizăm acum este unul care le bate pe toate!? Astfel, sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:35, pe strada Simion Bărnuţiu din Zalău, poliţiştii Biroului Rutier Zalău au oprit în trafic un autoturism.

Mare le-a fost mirarea când şoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiu, a fost testat cu aparatul Drugtest. Când au văzut rezultatul, oamenii legii s-au crucit: în corpul tânărului au fost depistate nu mai puţin de CINCI tipuri de substanţe interzise, printre care cocaină, metanfetamină şi opiu.

Zălăuanul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea determinării prezenţei în organism de substanţe psihoactive şi tipul acestora.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în dosarul penal întocmit, în vederea administrării întregului probatoriu.

Acest aspect este îngrijorător pentru societatea civilă şi credem că autorităţile ar trebui să tragă un semn de alarmă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social