Connect with us

TENIS

Bogdan Silaghi, finalist în premieră la un turneu FRT

Elevul lui Constantin Carp a avut cea mai bună prestaţie din rândul sălăjenilor la prima ediţie a Cupei Universităţii Babeş-Bolyai de la Cluj-Napoca


La finele săptămânii trecute, la Cluj-Napoca a avut loc prima ediţie a Cupei Universităţii Babeş-Bolyai, competiţie la care au fost prezenţi şi mai mulţi tenismeni din judeţul Sălaj.

Cea mai bună prestaţie a avut-o Bogdan Silaghi. Sportivul care se pregăteşte la Baza Sportivă Transilvania Tenis Club, sub îndrumarea antrenorului Constantin Carp. 

Tânărul tenisman a participat la categoria de vârstă 12 ani, reuşind să ajungă în prima lui finală la un turneu organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis.

A fost favoritul nu mărul 3, iar în primul tur a trecut de Bakai Marko de la TC Bogdan Cuceu, ulterior reuşind să treacă de doi clujeni, pentru prima sa finală.

În ultimul act, Bogdan Silaghi s-a duelat cu Edward Neagoş de la GS Tennis Club, favoritul principal al turneului.

Sălăjeanul a avut o prestaţie bună şi a dus meciul în supertiebreak, acolo unde a avut chiar şi minge de meci. Însă, în cele din urmă, victoria i-a revenit lui Edward. 

Tot la această categorie de vârstă, sălăjeanul Darius Matei a reuşit un sfert de finală. Din delegaţia sălăjeană a mai făcut parte şimleuanca Alexandra Alexuţan (ProTenis Şimleu Silvaniei), participantă la categoria de vârstă 14 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS