Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ, finalist la Circuitul Naţional – Cupa Dyadora

Elevul lui Sergiu Carp a fost învins în ultimul act de favoritul principal, Andrei Radu. Este a patra finală consecutivă de Circuit Naţional pe care o dispută tenismanul sălăjean, având şi două succese la Brăila şi Curtea de Argeş


Zilele trecute, Patrik Bolduţ a participat la Circuitul Naţional – Cupa Dyadora de la Timişoara. Puştiul minune al tenisului sălăjean pleca în judeţul Timiş cu moral bun, având în vedere că la ultimele trei Circuite Naţionale a disputat finala, ultimele două reuşind să le şi câştige.

După o finală pierdută la Bucureşti, Patrik avea să câştige Circuitele Naţionale de la Brăila şi Curtea de Argeş, astfel că spera la un al treilea succes la Timişoara.

Competiţia a fost una acerbă, cei mai buni jucători din ţară fiind prezenţi la aceste Circuite Naţionale.

Cu toate acestea, având o ascensiune fulminantă în ultima perioadă, Patrik Bolduţ a urcat mult şi în clasamentul FRT, fapt pentru care la Timişoara a fost favoritul numărul 2 al competiţiei.

A beneficiat de primul tur liber, datorită acestui statut, iar în turul al doilea s-a impus fără probleme în faţa unui adversar din Timişoara.

În sferturile de finală, elevul lui Sergiu Carp a dat peste Lucas Milos, favoritul numărul 5. Primul set a fost destul de echilibrat, dar Patrik avea să se impună cu 6 – 4, pentru ca setul 2 să-l câştige mai uşor, 6 – 2.

Ajuns în semifinale, sălăjeanul a dat peste Karlo Piticaru, favoritul numărul 3, dar şi de această dată, Patrik a fost la înălţime, câştigând meciul cu 6 – 1, 6 – 0.

Ajuns în a patra finală consecutivă de Circuit Naţional, elevul lui Sergiu Carp s-a duelat pentru prima dată cu Andrei Radu, favoritul principal, cel care avea să se şi impună în două seturi, în faţa sportivului sălăjean.

Patrik Bolduţ a fost prezent şi pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut echipă cu David Cercel. Echipa celor doi a ajuns până în semifinalele competiţiei, fiind medaliată cu bronz.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS