Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, învinsă din nou de SCM Craiova

Zălăuanii au pierdut în patru seturi, la capătul unui meci strâns


După Cupa Explorări şi Cupa Zalăului, SCM Zalău participă în aceste zile la Memorialul “Radu Zamfirescu” de la Craiova.

Echipa pregătită de Marius Lazăr şi Andrei Păun a debutat joi seara în competiţie, în compania celor de la SCM Craiova, grupare în faţa căreia a suferit un eşec aspru la turneul de la Zalău.

Sălăjenii au avut şansa să-şi ia revanşa, însă, oltenii au fost din nou echipa mai bună, reuşind să câştige meciul şi de această dată, scor 3 – 1, însă zălăuanii au făcut un meci mult mai bun faţă de ce a fost la Zalău.

În primul set, oltenii s-au impus cu 25 – 23, pentru ca în setul doi să se impună SCM Zalău.

Setul 3 a fost cel mai disputat, zălăuanii reuşind 30 de puncte, însă, setul le-a revenit oltenilor. În ultimul set, oltenii s-au impus cu 25 – 20.

În celălalt joc din prima zi a Memorialul “Radu Zamfirescu”, Steaua Bucureşti a câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la “U” Cluj.

SCM Zalău va disputa următorul meci în compania celor de Steaua Bucureşti, în această după-amiază, de la ora 16.30.

𝐒𝐂𝐌 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 – 𝐒𝐂𝐌 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮 3 – 1 (23, -21,30,20)

𝐒𝐂𝐌 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮: Aleksandar Minic, Bruno Bello Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Andrei Mihalescu, Rareș Bălean, Liviu Râpeanu, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Cristian Palacios, Mihai Coasă, Mihail Mărgineanu și Stojan Iliev. 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢: Marius Lazăr (principal) și Andrei Păun (secund). 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯: Gabriel Terheș. 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫: Adrian Feher

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1